Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Petek,
4. 3. 2016,
11.36

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Conor McGregor Nate Diaz UFC MMA Las Vegas Holly Holm Miesha Tate

Petek, 4. 3. 2016, 11.36

6 let, 6 mesecev

Irčeva smrtonosna levica se je že sprožila, varnostniki preprečili najhujše (video)

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Na zadnji tiskovni konferenci nedeljskega MMA-spektakla v Las Vegasu sta si Conor McGregor in Nate Diaz skoraj skočila v lase. Ljubitelji UFC bodo zdaj še težje počakali, da se vse dejansko začne.

Irec in Američan sta še zadnjič stopila pred sedmo silo pred velikim spektaklom v MGM Grand hotelu v Las Vegasu in pričakovano se je ozračje še ogrelo. Na standardnem soočenju, ko si borca zreta iz oči v oči, je McGregorja zmotila desnica Američana, ki je bila preblizu njegovemu obrazu. Notorious, kakršen je vzdevek Irca, se je odzval s silo, sprožil svojo smrtonosno levico in začelo se je vsesplošno prerivanje.

Na oder so skočili člani obeh taborov, med katerimi ni manjkalo niti MMA-borcev, a na koncu se je vse končalo z nekaj grdimi pogledi in besednim obračunavanjem. Varnostna služba, tudi policija, je preprečila, da bi dvoboj videli dva dni prehitro.

"Zapleši zame, Nate, in ne glej me v oči"

Še preden so preskočile iskrice, sta oba novinarjem in vsem prisotnim odgovorila na nekaj vprašanj, a bolj ali manj je spet govoril le Irec. "Poglejte Diazovo zadnjo borbo (Orlando, 19. 12. proti Michaelu Johnsonu). Dobil je 20 tisoč dolarjev, da se prikaže v osmerokotniku, in 20 tisoč za zmago. To ni niti dodatni bonus zdajšnje borbe. Zaslužil bo svoj prvi milijon, zato bi se mi lahko zahvalil in bil hvaležen za to priložnost, ki sem mu jo dal," je povedal 27-letni še vedno neporaženi irski borec v UFC.

"Tudi ti bi lahko bil hvaležen meni. Zdaj boš zaslužil več, kot bi, če bi se udaril z dos Anjosom. Takrat bi dobil tistih nekaj penijev," mu je nazaj zabrusil Američan.

"Ne govori o denarju, saj si reven kot cerkvena miš. Zaradi mene se lahko dogovoriva za 20 – 20, če želiš? A vse, kar si želim, je, da mi rečeš hvala in mi zaplešeš. Zapleši zame, Nate, ob tem pa je bolje zate, da me ne gledaš v oči," je sklenil. Borca sta resnično tako "zakurila" UFC 196, da bi bila borba, tudi če bi bila na sporedu v tem trenutku, prepozno.

Borca danes okoli 1.00 čaka še uradno tehtanje, kjer seveda pričakujejo nove zaplete, potem pa bo šlo počasi zares.

Ne spreglejte