Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Torek,
22. 10. 2013,
9.05

Osveženo pred

8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Andrej Flajs Rasto Oderlap ACH Volley finance

Torek, 22. 10. 2013, 9.05

8 mesecev

Flajs o težavah s financami: Osredotočeni smo le na trening in igro

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Slovenskega odbojkarskega prvaka v sredo čaka prva tekma v ligi prvakov v tej sezoni. "Oranžni zmaji" odhajajo v Italijo povsem neobremenjeni, saj nimajo kaj izgubiti.

Pred samim začetkom odbojkarske sezone se je dalo prebrati take in drugačne stvari okoli ACH Volleyja. Tudi zdaj, ko je sezona že v teku, govorice ne pojenjajo. Potrjeno je, da klub zamuja s plačami (govori se celo o petih), a igralci o tem nočejo govoriti na glas. In te tegobe najbrž ni najlažje odmisliti. "To je res občutljiva tema, o kateri nočem govoriti in še dodatno dvigovati prahu pred začetkom lige prvakov. Naloga igralcev in strokovnega štaba je, da se osredotočimo zgolj in samo na treninge in igro. To je vse, kar lahko rečem," je bil na to temo pričakovano suhoparen kapetan Andrej Flajs, ki dodaja, da jim klub glede komentarjev na to temo ni dal nikakršnih navodil, a ker je to zadeva, na katero igralci ne morejo neposredno vplivati, je o tem brezpredmetno govoriti. "O konkretnih zadevah ne morem in nočem govoriti, " je še zabrusil 30-letni sprejemalec.

Proti zvezdniški Piacenzi bo čast igrati

ACH Volley po sobotnem zahtevnem testu, ki so ga nekoliko nesrečno izgubili, v sredo ob 20.30 čaka tekma v dvorani Palabanca v Piacenzi. Četa Luke Slabeta na zahtevno gostovanje odhaja brez bele zastave, a možnosti za uspeh je zelo malo, saj ima Piacenza imensko izjemno ekipo. "Res je, Piacenza ima ekipo, vredno vsega spoštovanja. Papi, Zlatanov in Fei so v Italiji eni najbolj prepoznavnih, ne samo odbojkarjev, pač pa tudi športnikov. Proti takim igralcem bo velika čast igrati, hkrati pa bo to tudi velika motivacija, da jih premagamo," meni Sevničan, ki meni, da lahko v tej sezoni prekrižajo načrte tudi favoriziranima Piacenzi in Toursu. "Imensko spadamo na tretje mesto v skupini, no, tudi z mladimi Bolgari imaš lahko hitro težave, če jih malce podceniš, a trdno smo odločeni, da prekrižamo načrte tudi ekipama, ki sta na papirju veliko pred nami, in se uvrstimo v nadaljevanje.

Ne spreglejte