Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Sobota,
25. 5. 2013,
21.23

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Dejan Vinčić slovenska odbojkarska reprezentanca

Sobota, 25. 5. 2013, 21.23

8 let

Dejan Vinčić: Bilo je užitek igrati

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Po dolgem času je nastop v prvi postavi slovenske repreznetance okusil tudi Dejan Vinčić, za katerim je težko leto, saj po razdoru pogodbe s slovitim poljskim Belchatowom, sploh ni igral.

"Vinko" je nekaj priložnosti dobil že proti Izraelu, ko je v igro vstopil v sredini tretjega niza, tokrat pa ga je selektor uvrstil v prvo postavo. "Današnja tekma je bila zelo težka. Moram reči, da sem potreboval, kar nekaj časa, da sem si privadil na vse skupaj, a moram pohvaliti naše sprejemalce, ki so mi zelo olajšali zadevo pri razigravanju soigralcev. Bilo je res užitek igrati," je bil vidno zadovoljen Dejan, ki še dodaja: "Proti Izraelu smo igrali v krču, katerega smo čutili tudi na samem začetku tekme proti Madžarom, potem pa je hvala bogu vendarle steklo. Ko se enkrat sprostimo, ko smo res v tekmi, ko grizemo drug za drugega, človek dobi občutek, da bi lahko premagali vsakega, ki bi nam takrat prekrižal pot. Videlo se je, da si vsi želimo popraviti petkov vtis, vsem se je v očeh videla tista iskrico. Upam, da nadaljujemo s tovrstnimi predstavami, vsekakor nas v nedeljo čaka tisto najbolj pomembno srečanje. Prepričan sem, da bomo osvojili prvo mesto."

Kako slovenski podajalec komentira, da je dobil prednost pred Gregorjem Ropretom? "Lepo je videti, da ti selektor zaupa. Blefiranje se hitro razkrinka, a na srečo ima naš selektor izjemno iskren in transparenten odnos do vseh. Tako tudi mora biti, če hočeš, da vse poteka kot mora," še dodaja Vinčić, z mislimi pa je že pri Moldaviji: "Nihče si ni mislil, da bo Moldavija pokazala tako dobro igro proti Madžarski. Je veliko presenečenje, čaka nas še ena težka tekma."

Moldavci so po presenetljivi zmagi proti Madžarski, v soboto dokaj suvereno izgubili proti Izraelu. Slovenija je na vrhu lestvice s šestimi točkami, po tri pa imata Moldavija in Izrael, Madžari so še brez.

Ne spreglejte