Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Sreda,
15. 10. 2014,
21.35

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

odbojka legionarji Dane Mijatović Alen Pajenk Klemen Čebulj Mitja Gasparini Matej Mihajlović Jan Planinc Gregor Ropret Tine Urnaut Alen Šket Matevž Kamnik Sonja Borovinšek Andrej Urnaut Danijel Koncilja Rok Satler Nejc Pušnik Bogdan Kotnik Jani Kovačič Tina Lipicer Samec Marina Cvetanović

Sreda, 15. 10. 2014, 21.35

8 let

Češka pravljica še kar traja

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Eden najučinkovitejših odbojkarjev zadnjih let v slovenski prvi ligi Matej Mihajlović na Češkem nadaljuje svoje bleščeče predstave. Tokrat je peto zaporedno zmago dosegel kar proti evroligašu.

Karlovarsko, ki je lani kupilo licenco za nastopanje v češki prvi ligi, je doseglo še peto zaporedno zmago. Njegova tokratna žrtev je bila ekipa Češke Budejovice, ki že vrsto let nastopa v najmočnejšem evropskem tekmovanju. Znova je v vrstah Karlovarskega blestel občasni slovenski reprezentant Matej Mihajlović, ki je bil z 18 točkami spet prvi "strelec" ekipe. Zanimivo je, da novopečeni prvoligaš v tej sezoni sploh še ni doživel poraza, vseeno pa ne zaseda prvega mesta na lestvici. Pred njimi je Liberec, ki ima podobno pet zmag, a tudi dve točki več.

"Italijani" so bili ta konec tedna polovično uspešni. Klemen Čebulj se je po porazu pred tednom dni vrnil v zmagovalne tire. Ravenčan je bil pri zmagi nad Monzo spet ključni mož. Ravenna je zdaj s štirimi zmagami in samo enim porazom z 12 točkami poravnana z vodilnima Modeno in Lube Treio.

Z novo bleščečo predstavo se je tesne zmage veselil tudi Tine Urnaut, ki je dosegel 21 točk in imel izvrsten izkoristek v napadu. Alen Šket in Mitja Gasaprini sta ta konec tedna ostala praznih rok.

Zagotovo lahko kot izjemno uspešne označimo tudi predstave Alena Pajenka, ki je v sredo najprej zablestel v ligi prvakov in se kot edini slovenski predstavnik veselil zmage. To je dosegel tudi v soboto v poljskem prvenstvu, ko je bil spet eden boljših mož Jastrzebskega. Odlični slovenski bloker postaja eden najpomembnejših mož poljske ekipe.

Kako so se odrezali preostali slovenski legionarji, si poglejte v spodnjih tabelah.

Ne spreglejte