SiolNET. Sportal Atletika
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nov veter na atletski zvezi: Vladimir Kevo šef strokovnega sveta

0

termometer

Vladimir Kevo, priznani atletski trener in dolgoletni član strokovnega sveta Atletske zveze Slovenije, je bil na 50. seji Upravnega odbora soglasno potrjen za predsednika strokovnega sveta AZS.

Steiner je v vlogi šefa stroke v slovenski atletiki deloval kar 10 let, že pred tem pa je bil dejaven že kot član strokovnega sveta. Predaja poslov bo predvidoma potekala 25. februarja na sedežu AZS.

Nov strokovni svet sestavljajo strokovnjaki z mnogo atletskega znanja in izkušenj na vseh ključnih področjih atletske stroke, ki prihajajo iz celotne Slovenije. Znotraj sveta pa bo delovala tudi posebna, ožja skupina, katere naloga bo, da skrbi za natančnejše pokrivanje področij, kot so trenerji, reprezentance ter posamezni sklopi atletskih disciplin (teki, skoki in meti).

Ena prvih nalog sveta bo, da potrdijo strategijo strokovnega sveta za 2016 ter zgradijo kvalitetnejše vezi med vodstvom AZS in članicami in člani AZS.

Na zadnji korespondenčni seji je bila potrjena tudi nova sestava strokovnega sveta, z mandatom do 15. januarja 2017, ki bo v prihodnje delovala v naslednji sestavi: predsednik strokovnega sveta AZS Vladimir Kevo, koordinator trenerjev Igor Primc, koordinator reprezentanc Albert Šoba, trener za sprint in ovire Albert Šoba, trener za teke Svjetlan Vujasin, trener za skoke Boštjan Fridrih, trener za mete Lovrenc Umek ter še nekaj strokovnih članov AZS.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin