Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Petek,
10. 2. 2017,
17.48

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53

Natisni članek

Bella Hadid The Weeknd Selena Gomez

Petek, 10. 2. 2017, 17.48

6 let, 7 mesecev

Utesnjuje ga s svojo negotovostjo

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53
selena gomez | Foto Reuters

Foto: Reuters

Ljubezen Selene Gomez in The Weeknda je že naletela na prve težave, ki pa bi se lahko hitro izkazale za usodne.

Da v njunem razmerju ni vse, kot bi moralo biti, je pred dnevi namignil že The Weeknd, ko je na Twitterju zapisal, da se z njim ni dobro poigravati, zdaj pa ameriška revija In Touch poroča, da negotovost 24-letne Selene začenja presedati kanadskemu pevcu.

"The Weeknd čuti, kot da ga selena duši. Kmalu se bo podal na svojo turnejo Starboy: Jesenska legenda 2017, Selena pa ga prosi, naj jo vzame s seboj. Všeč mu je, a meni, da se stvari odvijajo prehitro," je za In Touch povedal vir in dodal, da vse izhaja iz njenih negotovosti, saj se boji, da bi 26-letnika na turneji premamile oboževalke.

Pred tedni sta preživljala romantične počitnice v Italiji, po tem pa so se stvari zaostrile. | Foto: Instagram/Getty Images Pred tedni sta preživljala romantične počitnice v Italiji, po tem pa so se stvari zaostrile. Foto: Instagram/Getty Images Dala mu je ultimat

"Selena je paranoična, da se mu bodo oboževalke metale pod noge ter da bo The Weeknd v veliki skušnjavi. Tako je prestrašena, da mu je zagrozila, da ga bo zapustila, če je ne bo vzel s seboj," je povedal vir, pri tem pa izpostavil, da bi bil konec njunega razmerja nekaj najboljšega za oba.

Obnaša se noro

"Selena se obnaša tako noro, da ima pomisleke o njunem razmerju. Prijatelji so zaskrbljeni, da je le še vprašanje časa, kdaj se bo končalo v solzah zaradi Selenine samodestruktivnosti," je še dejal vir.

Seleno in The Weeknda so prvič opazili skupaj na večerji januarja, le nekaj mesecev po tem, ko je on končal večletno razmerje z manekenko Bello Hadid. Po poročanju nekaterih tabloidov pa sta se Selena in The Weeknd spogledovala že veliko preden je končal z Bello, ki je vedno sumila, da se njen fant za njenim hrbtom pogovarja z drugimi dekleti.

Ne spreglejte