Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
3. 1. 2017,
17.52

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,25

Natisni članek

Barcelona Real Madrid Lionel Messi Lionel Messi Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo

Torek, 3. 1. 2017, 17.52

6 let, 7 mesecev

Sina Cristiana Ronalda zbadajo z ...

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,25

Da v nogometu trenutno ni večje tekmovalnosti, kot tisto med Cristianom Ronaldom in Lionelom Messijem, čivkajo že ptiči na veji, tega pa se zavedajo tudi otroci, ki zbadajo sina zvezdnika Reala Madrida.

 

Spending time with my love 😍

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Cristiano je priznal, da drugi otroci njegovega sina Cristiana mlajšega zbadajo in trdijo, da je zvezdnik Barcelone Messi boljši nogometaš od njegovega očeta.

Cristiano, ki bo prihodnji mesec dopolnil 32 let, se je o sinu razgovoril za egiptovsko televizijsko postajo ON: "Vem, da mu bo v nekaterih obdobjih življenja težko. Tudi meni je bilo težko, ko sem bil otrok. Danes sem to, kar sem, ker moraš biti močan, da se spopadeš s težavami. Seveda bo imel Cristiano težave. Ljudje so ljubosumni. Vendar vidim zelo srečnega fantka. Včasih mu ljudje rečejo: 'Tvoj očka ni dober igralec. Tisti drugi je boljši.' Vendar ve, kako se mora spopasti s tem. Pameten fantek je, tako kot njegov oče."

"Cristianu velikokrat rečem: 'Bodi, kdor si, bodi izobražen. Zame je najpomembnejša izobrazba. To je nekaj, nad čimer imaš nadzor, glede drugih stvari nikoli ne veš … Če svojemu sinu omogočiš dobro izobrazbo in mu daš dobre vrednote, bo odrasel v dobrega človeka," je še povedal nogometni zvezdnik, ki je odraščal brez očeta.

Sramežljiv pred Messijem

Cristiano je lani prejel četrto zlato žogo za najboljšega nogometaša leta – dobri dve leti mlajši Messi jih ima pet. Da mali Cristiano ni povsem odporen proti nogometnim sposobnostim očetovega tekmeca, je pred časom razkril kar Cristiano. Pred dvema letoma je na podelitvi zlate žoge Cristiano mlajši srečal majhnega Argentinca z velikim nogometnim talentom. Malega Cristiana je pozdravil, ta pa je sramežljivo stekel v očetov objem. Portugalski zvezdnik je nato Messiju razkril, da je njegov sin velik oboževalec zvezdnika Barcelone: "Vseskozi te spremlja prek spleta."

Ne spreglejte