Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
14. 2. 2017,
12.31

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

Justin Bieber Bella Hadid The Weeknd Selena Gomez

Torek, 14. 2. 2017, 12.31

6 let, 7 mesecev

Selena vse bolj zaljubljena, Bella še celi strto srce

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45
selena gomez, the weeknd | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Selena Gomez in The Weeknd sta se skupaj udeležila zabave po podelitvi grammyjev in tako pokazala, da sta se še vedno skupaj. Par naj bi bil čedalje bolj zaljubljen.

Po poročanju E!News je 26-letni pevec po le nekaj tednih prijateljevanja s Seleno zelo odprt glede svojih čustev, oba pa sta čedalje bolj zaljubljena. Par naj bi imel "noro povezavo", njuno razmerje pa je čedalje bolj resno. "Zaljubljata se drug v drugega. Povedal ji je, kako veliko mu je do nje. Res mu je všeč. Vsak dan si pošiljata sporočila. Imata zelo seksi in spogledujoče se razmerje," je povedal vir in dodal, da se počutita zelo sproščeno v družbi drug drugega.

"Selena se počuti zelo samozavestno, ob njem se počuti varna, Abel pa je ponosen, da ima ob svoji strani Seleno," je vir dodal o 24-letni pevki ter kanadskem pevcu, čigar pravo ime je Abel Tesfaye.

Po romantičnih počitnicah, ki sta jih prejšnji mesec preživela v Italiji, so se pojavile govorice, da se je njuna romanca ohladila, kar pa sta pretekli konec tedna postavila na laž. Nekaj dni pred podelitvijo grammyjev sta preživela skupaj, kljub poskusom, da ju ne bi fotografirali skupaj na zabavi po podelitvi, pa so ju paparaci ujeli skupaj v avtomobilu.

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Medtem ko je The Weeknd nastopal na grammyjih, pa na podelitvi prestižnih glasbenih nagrad v Los Angelesu ni bilo Justina Bieberja, s katerim se je Selena občasno sestajala med letoma 2010 in 2014. Justin se je raje po Instagramu v živo pogovarjal s svojimi oboževalci, medtem ko se je vozil po Los Angelesu.

Na vprašanje, katera je njegova najljubša pesem, je Justin odvrnil, da The Weekndov Starboy. Nekaj sekund kasneje pa je skupaj s prijatelji prasnil v zaničljiv smeh, s čimer je nakazal, da je Starboy prej njegova najmanj priljubljena kot pa najbolj priljubljena pesem. Pred dnevi pa je Bieber, ki je enako kot The Weeknd Kanadčan, za TMZ dejal, da je The Weeknd zadnji pevec, čigar pesmi bi poslušal: "Hudiča, ne, ne morem poslušati Weekndovih pesmi. To sranje je slabo."

Bella pravi, da bo razhod še nekaj časa bolel. | Foto: Getty Images Bella pravi, da bo razhod še nekaj časa bolel. Foto: Getty Images Bello razhod še boli

Veliko boljše mnenje o The Weekndu pa ima njegovo nekdanje dekle, manekenka Bella Hadid. Par se je po približno dveh letih razšel novembra lani, Bella pa je zdaj za Teen Vogue spregovorila o tem, kako hudo ji je bilo ob razhodu, še posebej ker se je odvijal na očeh javnosti.

"To je bil moj prvi razhod in bil je tako javen. Od zunaj se morda zdi, da sem ga dobro prenesla, a to vedno ostane v tvojem srcu in vedno ga močno občutiš. Še nekaj časa bo težko. Ljubezen boli, a se moraš prebiti. Vendar pa ga bom vedno spoštovala in vedno ga bom ljubila," je povedala 20-letnica.

Ne spreglejte