Putinovo nekdanjo ženo v Londonu ujeli z 21 let mlajšim

V ruskih medijih so se pojavile fotografije Ljudmile Putin, nekdanje dolgoletne žene ruskega predsednika Vladimirja Putina, z njenim drugim, kar 21 let mlajšim soprogom.

Po ločitvi leta 2013 se je nekdanja prva dama Rusije povsem umaknila iz javnosti in o njej praktično ni bilo veliko znanega. Lani januarja pa je v javnost prišla novica, da se je leta 2015 ponovno poročila, in sicer z 21 let mlajšim Arturjem Očeretnim, direktorjem založbe, katere velika donatorka je tudi Ljudmila. 

Novico o poroki 59-letne Ljudmile in 37-letnega Arturja je lani na twitterju sporočil ruski opozicijski politik in velik kritik Putina Aleksej Navalni, prejšnji konec tedna pa je ruski medij Starhit objavil prve fotografije para, ki so ga ujeli na londonskem letališču Heathrow.

Ljudmila se je z Vladimirjem poročila leta 1983, v skoraj tri desetletja dolgem zakonu pa sta se jima rodili dve hčerki Marija in Katja.

Novico, da se ločujeta, sta ruski predsednik in prva dama sporočila le dva slaba meseca pred 30. obletnico poroke. Kot je takrat dejal Putin, je bila odločitev skupna, ker imata vsak svoje življenje in da se še komaj kaj vidita. V medijih pa so se pojavljale govorice, da je ločitvi botrovalo njegovo razmerje s 32-letno nekdanjo gimnastičarko Alino Kabajevo.

Sorodne vsebine

Komentarji

1
  • slomevzha1 / 10.04.2017. ob 11:08

    V čistem nasprotju z Ljudmilo Putinovo pa se je Billy Clinton v javnosti začel pojavljati izključno v družbi stoletnic. To naj bi bil njegov prefinjeni način kesanja za vse podvige v ovalni dvorani, v katerega so ga prisilile mladoletne praktikantke.

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.