SiolNET. Slavni
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Katy razkrila svojega najboljšega ljubimca in zadnjico

0,08

termometer

Ameriška pevka Katy Perry je kar 72 ur preživela na družbenih omrežjih ter razkrila nekaj podrobnosti iz svojega življenja.

Katy je med drugim odprla svojo dušo in na spletu predvajala svoj pogovor s terapevtom, še zanimivejše podrobnosti pa je razkrila v delu, kjer se je šla igrico z britanskim komikom Jamesom Cordnom. Igra poteka tako, da sta oba dobila tri vprašanja ter izbiro: ali odgovoriš na vprašanje ali pa moraš pojesti oz. popiti tako nagnusne stvari, kot so ptičja slina, stara jajca, mešanica soje in majoneze ...

Eno izmed vprašanj za 32-letno Katy se je glasilo: Razvrsti naslednje tri svoje (nekdanje) fante od tistega, ki je najslabši, do tistega, ki je najboljši ljubimec.

Katy je poudarila, da so bili vsi fantastični, nato pa le priznala, da je bil izmed trojice najslabši DJ Diplo, nekoliko boljši je bil igralec Orlando Bloom, najboljši pa pevec John Mayer, s katerim sta imela triletno zvezo, med katero sta se večkrat razšla.

Katy pa je - po pomoti - med predvajanjem razkrila ne le svojo dušo, ampak tudi zadnjico, ko je uživala v masaži.

Pevki je med tridnevnim snemanjem in predvajanjem njenega življenja v živo sledilo kar 42 kamer, ki so jih namestili v njeno stanovanje.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin