Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
28. 9. 2017,
19.33

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

1

Natisni članek

Modrijani Blaž Švab slava

Četrtek, 28. 9. 2017, 19.33

6 let, 6 mesecev

Kako se pevec Modrijanov spopada s slavo? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

1

Kako se s slavo spopada uspešni narodno-zabavni glasbenik Blaž Švab? Pevec Modrijanov lahko na trdnih tleh ostane le tako, da se v zasebnem življenju ne druži z ljudmi iz medijev.

Novinarka: Anja Markovič/Video: Planet TV


Modrijani s svojo uspešnico, ki jo, brez pretiravanja, pozna vsa Slovenija. Delo muzikanta je sijati na odru, se razdajati ljudem. Blaža Švaba smo ujeli med tretjim in četrtim sestankom v Ljubljani. Ampak kdo je Blaž Švab, ko prestopi vrata doma?

Švab meni, da mu uspeva, ker se nad ljudmi in stvarmi okoli sebe ves čas navdušuje in v njih išče dobro. Obdan je z ljudmi, ki ga imajo radi takega, kot je zunaj soja odrskih luči. Kot pravi, za zdaj v vseh obveznostih uživa, sam si je namreč izbral to, kar počne.

Se pa veseli tudi obdobja, ko si bo ustvaril družino. Do takrat pa bo tako, da si zna vzeti čas zase, krmaril med vsemi svojimi obveznostmi.

Obstaja razlika med slavo doma in v tujini?

Oglasila se nam je tudi nekdanja najlepša Slovenka in pevka Sanja Grohar, ki je šla svojo slavo iskat na Otok. Obstaja razlika med slavo doma in v tujini? Poglejmo, kaj nam sporoča.

Od resničnostnega šova do zvezde. Da, nekaterim uspe tudi ta pot. Je pa lahko, kot boste videli, precej trnova. Kakšna je ta slovenska slava?

Ko enkrat odcvetiš, te pozabijo

"Mislim, da so ti resničnostni šovi material za naše rumene trače, ko enkrat odcvetiš, pa te pozabijo. Za zdaj se nimam za zvezdo, ker si nisem mogel zaradi tega privoščiti česa posebnega, sicer pa nisem tak človek, da bi po tem hrepenel. Če je to povezano s slavo, OK, sprejmem," pravi Miha, ki ga je na slovensko televizijsko prizorišče izstrelila resničnostna oddaja Kmetija.

No, Salome vnema razmišljanja, mnenja in jezike ter premika družbeno zavest na slovenski televizijski in družabni sceni že več deset let.

Ne spreglejte