SiolNET. Slavni
1,50

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Elle Macpherson obžaluje slavno vlogo v seriji Prijatelji

1,50

termometer

Elle Macpherson
Foto: Getty Images

Od nastopa v legendarni seriji je minilo že 17 let, a Elle Macpherson še danes obžaluje, da je sprejela vlogo in odigrala Joeyjevo sostanovalko Janine.

Avstralska lepotica, ki jo mnogi poznajo tudi pod vzdevkom The Body (Telo), je leta 1999 dobila priložnost zaigrati v nadvse priljubljeni seriji Prijatelji. Ponudili so ji vlogo Janine LeCroix, Joeyjeve nove sostanovalke, v katero se Joey zaljubi, pozneje pa tudi postaneta par.

Elle je priznala, da se Matt dobro poljublja. Elle je priznala, da se Matt dobro poljublja. Foto: Getty Images

Elle je nastopila v petih epizodah šeste sezone, nato pa se poslovila od serije, čeprav so ji ponudili delo v več epizodah. Nadaljnje nastope je zavrnila zaradi takratnega življenja v Londonu, ki ji je oteževalo delo čez lužo, pred kratkim, 17 let po vlogi, pa razkrila, da ji je zdaj celo malo žal, da je vlogo sploh sprejela.

"Če bi se takrat zavedala, kako pomembna je serija v ZDA ali kako dolgo jo bodo predvajali, se morda ne bi odločila za to," je povedala za avstralsko spletno stran TV Week. "Čutila sem velik pritisk, ker bo serija priljubljena še dvajset ali trideset let." Elle je dodala, da si ni predstavljala, da bodo imeli Prijatelji tako velik vpliv na pop kulturo.

Kljub temu je uživala v snemanju in tudi v poljubljanju Matta LeBlanca kot Joeyja, je priznala v enem od zadnjih intervjujev. "Super sodelavec je in dobro se poljublja," je razkrila.

Save

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin