SiolNET. Slavni
4,40

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Človeška lutka Ken pridržana v Dubaju

4,40

termometer

Rodrigo Alves, znan kot človeška različica plastične lutke, imenovane Ken, je razkril, da so ga zaradi kirurško spremenjenega videza v Dubaju pridržali za nekaj ur.

Zdaj 34-letni Rodrigo je za plastične operacije zapravil več kot 450 tisoč evrov, saj se želi čim bolj približati partnerju legendarne lutke Barbie in doseči  "popolnost". Prestal je že več kot 51 plastičnih operacij in 103 kozmetične postopke, prvič pa so ga operirali že pri 19 letih. Med drugim je prestal dvig zadnjice, odstranitev reber in prsne vsadke ...

Kljub vsemu nikoli ni pričakoval, da ga bodo pridržali zaradi njegovega videza oz. "neprepoznavnosti". Njegov obraz je namreč zaradi operacij tako spremenjen, da ni bil prav nič podoben fotografiji v svojem potnem listu.

Človeški ken Foto: Instagram/Getty Images

Trenutno snema svoj resničnostni šov v Veliki Britaniji, s pojavljanjem v javnosti in različnih šovih pa želi ljudi ozaveščati o prednostih in slabostih kirurških postopkov. Kot pravi, se nima namena odpovedati operacijam, nadaljeval bo, dokler ne doseže najboljše različice sebe.

Človeški ken Foto: Instagram/Getty Images

Človeški Ken Foto: Instagram/Getty Images

Človeški Ken Foto: Instagram/Getty Images

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 52
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin