Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 12. 2015,
10.08

Osveženo pred

7 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Fortrade trgovanje valute Google

Torek, 22. 12. 2015, 10.08

7 let, 2 meseca

Zaslužite s cenami delnic Googla z brezplačnimi 50 evri

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Kljub izzivom, s katerimi se projekti Alphabeta (nekdanjega Googla) srečujejo, imajo vse eno skupno stvar, to je velik potencial.

"Če se izkaže, da je kateri izmed njih dobičkonosen, bo to dodatno povečalo ceno delnic," nam je zaupal dobro informiral vir iz Fortrada.

Vključite se v trgovanje s ceno delnic Googla in začnite služiti na svetovni borzi, od svojega doma, v treh preprostih korakih:

1. registrirajte breplačen račun za trgovanje na povezavi tukaj, 2. verificirajte račun in 3. avtomatsko prejmite brezplačnih 50 evrov na svoj račun, s katerimi lahko takoj začnete trgovati in služiti na svetovni borzi.

Alphabet Inc, nekdanji Google, je že od nekdaj znan po svojem brskalniku. Ime Google je postalo sinonim za iskanje informacij prek interneta. V bistvu je eden od razlogov za spremembo imena podjetja bila prav prevelika povezanost s spletnim brskanjem, kar pa ni edina smer poslovanja podjetja.

Če pogledamo, s čim se trenutno podjetje ukvarja, vidimo, da so njeni proizvodi od sistemov pametnih hiš, prek optičnega interneta, avtomobilov brez voznika in mnogi drugi. Nekateri projekti so že v polnem teku in bi lahko postali novi viri rasti cen delnic Googla.

Večina prihodkov še vedno prihaja od brskanja in oglaševanja. Od januarja prihodnjega leta bo Alphabet objavil dve ločeni obliki financiranja, eden od Googla in drugi od "drugih poslov". "Drugi posli" obsegajo Google Fiber, samovozeče avtomobile in druge ambiciozne projekte.

Ko se govori o sistemu pametnih hiš, je pogosta asociacija Google Nest. Lansko leto je Google potrošil 3,2 milijarde dolarjev za nakup Nest Laba. To je bil del načrta Googla za širenje v tisto, kar se imenuje Internet stvari (Internet of Things (IoT)), ali poteza, s katero se bodo naprave medsebojno povezovale in komunicirale z drugimi prek interneta.

Podjetje je že leta 2011 predstavilo svoj ultra hitri internet in TV-storitve, Google Fiber. Google Fiber omogoča hitrost interneta tudi do enega gigabita na sekundo, trenutno pa je dostopen v številnih prestolnicah v ZDA. Projekti, kot je Google Fiber, bodo za podjetje finančno zelo zahtevni. Analitiki predvidevajo, da bodo internet in TV-storitve med naslednjim letom Google stali okoli 2 milijardi dolarjev.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Opozorilo o tveganju in izjava o omejitvi odgovornosti Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Foto: Fortrade

Ne spreglejte