Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 2. 2018,
8.20

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Lyxor

Ponedeljek, 5. 2. 2018, 8.20

6 let, 2 meseca

Zgodil se je največji padec newyorške borze od avgusta 2011

Oglasno sporočilo

Zgodovinski padec borznega trga se je zgodil 5. februarja 2018. Ameriški indeks S&P 500 se je od sredine leta 2011 znižal za več kot štiri odstotke.

borza Lyxor | Foto:

Elitni borzni indeks Dow Jones Industrial Average je padel kar 1.600 indeksnih točk, kar je največji padec v enem dnevu v zgodovini tega indeksa. US NASDAQ 100 se je s 3,8 odstotka znižal na najnižjo vrednost od začetka decembra 2017.

Niti evropski ali azijski borzni trgi niso več odporni proti najnovejši globalni prodaji. V Aziji je Nikkei 225 padel za 4,75 odstotka, medtem ko se je nemški indeks DAX 30 to jutro odprl na najnižji ravni v zadnjih petih mesecih.

Fortrade je za vse, ki se zanimajo za učenje, kako trgovati s ceno delnic (t. i. CFD), pripravil brezplačen priročnik Kako trgovati s ceno delnic iz Vašega naslonjača. Priročnik je prilagojen vsem ravnem znanja in ga je mogoče prenesti prek spodnje povezave.

Brezplačen priročnik Kako trgovati s ceno delnic iz Vašega naslonjača si oglejte tukaj.

Kako se bodo odvijale razmere v New Yorku in preostalih borzah v prihodnjem obdobju, bomo spremljali.

Fortrade Ltd v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finančnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugodne za vas. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne več, kot je bila višina vašega depozita. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, niti za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

Ne spreglejte