SiolNET. Posel danes Novice
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Za ogled vile boste morali odšteti tisoč evrov, za nakup pa 790 tisočakov

4

termometer

 | Foto:
V bližini Ptuja je na prodaj prestižna vila. Za ogled je treba plačati tisoč evrov, ki se v primeru nakupa vštejejo v kupnino. V nasprotnem primeru ostanete brez.

Vilo z nekaj manj kot 500 kvadratnimi metri bivalne površine obdaja deset tisoč kvadratnih metrov zemljišča. Objekt, ki je bil zgrajen leta 1999, je po navedbah prodajalcev v neokrnjeni naravi, zemljišče je ograjeno z dvometrsko ograjo, znotraj njega pa je park.

Kot je razvidno iz oglasa na največjem nepremičninskem portalu nepremicnine.net, je vila v lasti podjetja. Prodajalec ponuja možnost nakupa skupaj s podjetjem, za katerega jamči, da je prosto vseh bremen. Za katero podjetje gre, nam ni uspelo ugotoviti.

200 tisočakov popusta Prodajalec je še pred letom dni zanjo želel iztržiti milijon evrov, danes jo prodaja za petino ceneje. Nova znižana cena tako znaša 790 tisočakov.

Potencialni kupci morajo za ogled nepremičnine odšteti tisoč evrov, ki se jim v primeru nakupa vštejejo v kupnino. V nasprotnem primeru ostanejo brez.

Za podrobnosti prodaje smo se obrnili na nepremičninsko agencijo Nepremičnine Ptuj, ki vilo prodaja, a njen predstavnik na naša vprašanja ni želel odgovarjati. Komentirati ni želel niti plačljivosti ogleda, ki je za Slovenijo nenavadna praksa.

Vinska klet iz 250 ton granita Vila se prodaja v celoti, kamor spadajo tudi po meri izdelana notranja oprema in umetnine v njej. Te obsegajo 20 umetniških slik in tri lesene kipce priznanega umetnika. Poleg treh spalnic in dveh kopalnic ima vila 70 kvadratnih metrov veliko vinsko klet, izdelano iz 250 ton granita. Kot piše v oglasu, je klet primerna za hrambo 450 buteljk.

Na zemljišču stoji še samostojna garaža, nad njo pa neopremljeno mansardno stanovanje za goste.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin