SiolNET. Posel danes Novice
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Varno in enostavno po svetu in spletu – SmartPayCard, predplačniška MasterCard

1

termometer

 | Foto:
SmartPayCard je nova predplačniška MasterCard kartica, ki omogoča varno in brezskrbno plačevanje pri več kot 33 milijonih trgovcev (eBay, PayPal, Amazon, GooglePlay itd.) po vsem svetu in na spletu.

Predplačniška kartica SmartPayCard je plačilna kartica, ki je namenjena varnemu plačevanju na spletu in/ali prodajnih mestih. Kartica SmartPayCard predstavlja rešitev za vsakogar, ki nima kreditne kartice ali te ne želi uporabljati na spletu.

Kartico lahko kupite v prodajalnah, preko spleta ali prek Monete (z mobilnim telefonom) in takoj jo lahko začnete uporabljati. Deluje pod okriljem sistema MasterCard, kar zagotavlja varnost in kakovost finančne storitve na spletu, v trgovinah in na bankomatih, tako doma kot po svetu.

Bodite prvi

SmartPayCard, predplačniška MasterCard kartica predstavlja novost na slovenskem trgu, saj jo je mogoče kupiti, polniti in upravljati z mobilnim aparatom. Virtualno SmartPayCard lahko z SMS-om naročite takoj in jo prejmete v nekaj sekundah (takoj po potrditvi plačila z Moneto), plačate pa jo šele ob plačilu računa vašega mobilnega operaterja.

Zakaj izbrati predplačniško kartico?

Prednost predplačniške pred klasično kartico je, da dobroimetje na kartici ni vezano na vaš bančni račun, kar vam omogoča manjše tveganje pri spletnem nakupovanju. Kupite jo lahko na prodajnih mestih, prek spleta ali prek SMS sporočila – preprosto in brez obiska banke. Kartica je brezimenska in ob nakupu vam ni potrebno posredovati svojih osebnih podatkov, kar vam omogoča popolno zasebnost (do zakonsko določenih omejitev). Kartico lahko podarite svojim otrokom kot žepnino ali prijateljem kot darilo.

Katero SmartPayCard izbrati? Simple ali Premium?

Predplačniška kartica SmartPayCard vam je na voljo v virtualni (Simple ali Premium) in fizični različici (Premium). Da je kartica virtualna pomeni le to, da podatkov o kartici nimate zabeleženih tako kot običajno na fizični kartici, ampak v pisni obliki na izpisku ali SMS sporočilu. Osnovna razlika med uporabo virtualne in fizične kartice je, da z virtualno kartico ne morete opravljati plačil na prodajnih mestih ali dvigniti denarja na bankomatih.

Kartica SmartPayCard Simple je virtualna predplačniška kartica, ki jo je mogoče napolniti le enkrat in na katero je mogoče naložiti do 250 EUR. Je vnaprej aktivirana in nared za uporabo takoj po nalaganju. Prvih dvanajst mesecev se zanjo ne zaračunava mesečnih nadomestil za uporabo. Glede na to, da gre za virtualno kartico, je primerna le za spletne nakupe.

Kartica SmartPayCard Premium je predplačniška kartica, ki jo je mogoče večkrat polniti z limitom polnjenja 15.000 evrov za preverjene kupce. Zanjo se zaračunava nizko mesečno nadomestilo za uporabo, velja pa 36 mesecev. Ta kartica je na voljo tako virtualni kot tudi v fizični obliki. S fizično kartico je mogoče denar dvigovati tudi na bankomatih in plačevati na prodajnih mestih, ki sprejemajo plačila z MasterCard-om.

Več o predplačniških karticah SmartPayCard si lahko preberete na spletni strani www.smartpaycard.net.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin