SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

V dveh tednih obvladajte nemško kot materni jezik – brez tečajev in inštrukcij

Lernelingo
Oglasno sporočilo

To ni prevara! Franz Reimann je vsem omogočil, da se enostavno, zabavno in hitro naučijo nemščine. Kako? Z dvotedensko formulo učenja!

To je njegova dolgo skrita skrivnost, za katero so mnogi želeli, da ostane prikrita. Razlog je enostaven – zaslužek s tečaji je drastično upadel, odkar se je izvedelo za njo. Nihče več noče metati stran denarja, saj se lahko kar od doma in na zabaven način dosežejo trikrat boljši rezultati! Zato vse več jezikovnih šol skrbi za njihov obstanek, mnoge pa se že zapirajo.

Še ena ogromna prednost te formule je ta, da lahko izboljša vaše življenje ne glede na spol, starost, izobrazbo in predznanje! Dvotedenska formula Franza Reimanna je mnogim omogočila, da najdejo bolje plačano službo, izboljšajo kariero, več potujejo in podobno.

Hitro in še nikoli ugodnejše učenje nemškega jezika!

Lernelingo

Lahko obvladate nemščino, kot bi bila vaš materin jezik, celo če nimate nobenega predznanja! Franz Reimann je to upošteval, ko je ustvarjal knjigo Lernelingu. Knjiga vam bo pomagala, da izkoristite kapaciteto, ki jo imate, to pa so vaši možgani. Ni se vam treba mučiti z večurnim učenjem gradiva, da bi vam obležale le 2–3 nove besede. Z njegovo formulo uporabljate 100 % kapacitete svojih možganov, ki drugače "dremajo". To daje iste rezultate kot dragi tečaji – hitro pomnjenje brez težav. Njegova formula zagotavlja trikrat hitrejše pomnjenje nemških besed kot pri konvencionalnih metodah učenja. Na tisoče ljudi je dokaz učinkovitosti formule, saj je bila učinkovita prav pri vseh, ki so jo preizkusili. Celo osebe, ki so drugače lene za učenje, so bile uspešne, saj Lernelingu učenju nemščine daje čar, ki ga ne boste občutili z nobeno drugo metodo!

Priložnost, da pišete in govorite nemško kot pravi Nemec

Lernelingo

Od trenutka, ko se pričnete učiti z Lernelingo, se bo znanje samo nadgrajevalo. Sami boste hoteli usvojiti vedno več in z lahkoto boste usvajali lekcije. Nemško boste lahko govorili brez zadrege in iskanja pravih besed že po nekaj dneh. Po nekaj tednih učenja pa boste lahko pripravili prtljago in se odpravili v Nemčijo! Poslovite se od zapravljanja denarja za konvencionalne metode učenja, s katerimi ne izgubljate le denarja, temveč tudi čas in voljo do učenja!

Lernelingo OPOZORILO: Knjiga Lernelingu ima veliko naročil, zaloge pa so omejene. Zato se pogosto zgodi, da je ni na zalogi in morate čakati na novo pošiljko.

Trenutno jo lahko kupite, že jutri pa so zaloge lahko razprodane. Če bi se torej radi naučili nemščine na lahek in zabaven način, ukrepajte takoj.

Pričnite z učenjem nemščine še danes s priljubljeno dvotedensko formulo Franza Reimanna!

Naročnik oglasnega sporočila je Net Sales.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin