SiolNET. Posel danes Novice
3,18

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ste med potniki, ki jih RyanAir ne spusti več na svoja letala?

3,18

termometer

Ryanair
Foto: Reuters

Irski letalski prevoznik se je odločil za nenavadno potezo: prepoved letenja z njihovimi letali za vse potnike, ki so denar za letalske vozovnice za polete, ustavljene zaradi državnih ukrepov, izterjali od bank.

Največji evropski letalski prevoznik RyanAir se je odločil, da vseh strank, ki so zaradi državnih ukrepov proti epidemiji koronavirusa zahtevale povrnitev denarja za letalske vozovnice, ne bo več spustil na svoja letala, poroča CNN. V podjetju so zapisali, da prepoved letenja velja za potnike, ki so v zadnjih 18 mesecih zahtevali vračilo denarja za letalske vozovnice od bank in ne od letalskega prevoznika. Prepoved velja za manj kot tisoč oseb z vsega sveta.

Plačajte, ali pa ne boste več potovali z RyanAirom

Pri podjetju izpostavljajo, da so vsem potnikom, katerih potovalni načrti so bili ustavljeni zaradi državnih ukrepov v boju z epidemijo, ponudili možnost drugega poleta ali vavčerje. Težave pa imajo z osebami, ki so se namesto na RyanAir obrnile na banke in zahtevale prekinitev transakcije plačila letalskih vozovnic. Banke so svojim strankam ugodile, RyanAir pa je ostal brez prihodkov. RyanAir zdaj od vseh oseb na seznamu zahteva, da poravnajo neizkoriščene letalske vozovnice, ali pa ne bodo nikoli več potovale z njihovimi letali.

Letalo Ryanair Trendi Ryanair iz Zagreba odpira novih 24 letalskih povezav, vozovnice od 20 evrov Ryanair Novice "Letalske vozovnice bodo v 2022 veliko dražje" sendvič Trendi Na Ryanairu za 5,5 evra dobite "najbolj žalosten sendvič s slanino"

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin