SiolNET. Posel danes Novice
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Poslovni tiskalniki MAXIFY so spodbuda storilnosti malih pisarn

0

termometer

V sodobnem pisarniškem okolju ne sme manjkati poslovni večnamenski tiskalnik.

Uporabniki v domačih in majhnih pisarnah potrebujejo stroškovno učinkovito napravo, ki jim bo omogočila visoko stopnjo storilnosti, obenem pa bo kompaktna in preprosta za uporabo.

Še najbolj skromna pisarna ima danes brezžično omrežje, zaposleni pa za delo uporabljajo številne povezane naprave, datoteke izmenjujejo v oblaku in potrebujejo vire v skupni rabi. Poslovna večnamenska naprava zato izpolnjuje zahteve po brezžični povezavi, tiskanju iz oblaka in mobilnih naprav, hitremu delovanju in kakovostnemu izpisu.

Inovativna serija MAXIFY

Pri Canonu so za namene majhnih, vendar zahtevnih, pisarniških okolij razvili posebno družino poslovnih brizgalnih tiskalnikov MAXIFY, ki so zasnovani za tiskanje dokumentov, znajo pa tudi kopirati, skenirati in faksirati.

V ponudbi so štiri večnamenske naprave ter en tiskalnik, katerih prednosti so visoka kakovost in hitrost tiskanja, veliki podajalniki papirja za neprekinjeno delo ter možnost uporabe črnil XL, s katerimi natisnete več kot z običajnimi kartušami.

Odporna in izjemno gosta črnila omogočajo ostre natise besedila in živahne barve, ki bodo obogatile vaše poslovne dokumente. Pigmentna črnila so tudi odporna na označevalce.

Če potrebujete tiskalnik, ki vam bo omogočil nemoteno in učinkovito delo, pri tem pa boste imeli stroške pod nadzorom, je Canonova serija MAXIFY odlična izbira. Do 31. januarja 2016 lahko izkoristite ugoden nakup tiskalnika in podaljšanje garancije v akciji Canon Cashback + triletna garancija. Zagotovite si brezskrbnost in obiščite www.canon.si/officepromotion.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin