SiolNET. Posel danes Novice
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Objavljen razpis za dva člana uprave Luke Koper

1

termometer

 | Foto:
Luka Koper je danes objavila javni razpis, s katerim išče kandidate za delovni mesti dveh članov uprave, enega za področje financ in računovodstva in enega za področje operative in prodaje.

Pisne prijave morajo kandidati s priporočeno poštno pošiljko poslati najkasneje do 14. novembra. Luka Koper, ki jo kot predsednik uprave vodi Gašpar Gašpar Mišič, je javni razpis objavila skladno s sklepom, ki ga je nadzorni svet sprejel 16. oktobra. Takrat so nadzorniki pooblastili kadrovsko komisijo, da pripravi poziv kandidatom za člane uprave.

Kot je takrat pojasnila nova predsednica nadzornikov Alenka Žnidaršič Kranjc, je član uprave Marko Rems potrdil svojo odločenost, da do februarja zapusti mesto v upravi. Poleg Gašparja Mišiča in Remsa je v upravi trenutno še delavski direktor Matjaž Stare.

V skladu s statutom pa je potrebno pridobiti še tretjega člana uprave, "za katerega verjamemo, da bi moral biti strokovnjak s področja luške dejavnosti", je takrat pojasnila prva nadzornica.

Javni razpis je objavljen na spletni strani Luker Koper in določa pogoje, ki jih morajo izpolnjevati kandidati. Med drugim morajo na osnovi dostopnih podatkov v pisni obliki pripraviti svoje poglede na razvoj družbe v prihodnjih petih letih, ki jih morajo priložiti prijavi. Z izbranimi kandidati bo sklenjeno delovno razmerje za dobo petih let, za čas trajanja mandata.

Kandidati morajo pisne prijave z življenjepisom in dokazili poslati na naslov Kadrovske komisije nadzornega sveta Luke Koper s priporočeno poštno pošiljko najkasneje do 14. novembra.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin