SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Največja konferenca digitalnega marketinga v regiji prinaša še več znanih govorcev, znanja in idej za rast

Oglasno sporočilo

Konferenca inOrbit 2019 letos prinaša še več govorcev, predavanj in delavnic. Udeleženci bodo marca v Portorožu prisluhnili zgodbam svetovno priznanih mentorjev in govorcev, ki bodo delili nasvete in trike o tem, kako izpopolniti svoj digitalni nastop, izboljšati poslovne rezultate in pospešiti rast podjetja.

InOrbit

Že peto leto zapored se bodo od 13. do 15. marca v konferenčnem centru Bernardin zbrali strokovnjaki digitalnega marketinga, skupaj z digitalnimi navdušenci. Rdeča nit dogodka ostajata rast in razvoj poslovanja na digitalnih kanalih.

Letos je digitalna agencija Red Orbit, ki prireja konferenco inOrbit, še izpopolnila njen program in tako poleg dodatnih predavanj dvodnevno konferenco (14. in 15. marec) nadgradila z ločenim dnem, namenjenim samo delavnicam, ki bodo 13. marca 2019. Gre za povsem ločen dogodek, ki je odlična priložnost za vse, ki želijo utrditi znanje specifičnega področja – delavnice bodo namreč potekale v majhnih skupinah, s poudarkom na praktičnem delu.

Med govorci so svetovno znana imena s področja digitalnega marketinga, strokovnjaki iz podjetij, kot so Ikea, Booking, Google, TopRank marketing, Facebook, Intercom, Deepcrawl in drugi.

Konferenca bo vsebinsko razdeljena na tri sklope

V prvem sklopu predavanj "Strategy track" bodo predstavljene novosti, trendi in orodja, ki postajajo vodilna tehnologija na spletu. Udeleženci bodo pridobili znanje, ki je potrebno za strateške usmeritve podjetja. Glavne teme bodo vsebinski marketing, uporabniške izkušnje, mobilni in vplivnostni marketing ter glasovno iskanje; udeleženci pa se bodo naučili tudi organizirati digitalno ekipo znotraj podjetja.

Predavanja "Deep dive" bodo bolj specializirana, primerna za vse, ki že imajo nekaj predhodnega znanja. Glavne teme bodo Facebook in Google oglaševanje, optimizacija spletnih strani, optimizacija spletnih strani za lokalne rezultate, hitrost spletnih strani, Instagram avtomatizacija, videi "v živo", digitalna analitika in optimizacija konverzijske stopnje ter vsebinski marketing.

Novost letošnje konference je nov sklop predavanj "E-commerce", namenjen vsem, ki se ukvarjajo s spletno trgovino. Osrednje teme tega sklopa bodo odločevalski proces potrošnika, kako kupce zadržati, klepetalni roboti (chatboti), kako zapolniti vrzel, ki nastaja zaradi vse večje uporabe mobilnih naprav, optimizacija zaključka nakupa, Facebook dinamični remarketing, produktni oglasi ter kako prek spleta privabiti kupce v fizične trgovine idr.

Vse informacije in program konference si preberite na spletni strani konference www.inorbit.si.

Naročnik oglasne vsebine je RED ORBIT, D.O.O.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin