SiolNET. Posel danes Novice
0,14

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Še pet milijonov zaščitnih mask za samozaposlene in mikro podjetja

0,14

termometer

maske razkužilo koronavirus blago
Foto: Metka Prezelj

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) samozaposlene in mikro podjetja z do štirimi zaposlenimi poziva k prevzemu brezplačnih zaščitnih mask. Podobno kot lani bo OZS v imenu gospodarskega ministrstva tako članom kot nečlanom zbornice razdelila pet milijonov zaščitnih mask. Poziv je odprt do 22. januarja.

Prijavitelji, ki so maske že prejeli na podlagi prvega javnega povabila samozaposlenim in mikro podjetjem z od enim od štirimi zaposlenimi s 4. novembra lani, do mask po tem javnem povabilu niso upravičeni, razen če bo povpraševanje manjše od števila razpoložljivih mask, so navedli na zbornici, piše STA.

Na poziv se lahko prijavijo tisti, ki izpolnjujejo pogoje, določene v javnem pozivu. Ta je objavljen na spletni strani zbornice. Kot so še navedli, bodo upravičencem odobrili le pravočasno oddane in popolne vloge, ki jih ti oddajo prek spletne strani obrtno-podjetniške zbornice. Poziv je odprt do 22. januarja.

Upravičenec bo zaščitne maske prevzel osebno na tisti območni obrtno-podjetniški zbornici, na območju katere ima sedež podjetja, še piše STA.

100 evrov bankovci Posel danes Gospodarstvu letos za 660 milijonov evrov razvojnih spodbud

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin