Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
2. 10. 2017,
14.18

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek podjetje stacionarna telefonija OWIFY

Ponedeljek, 2. 10. 2017, 14.18

6 let, 6 mesecev

Kako razpoloviti račun za telefonijo v vašem podjetju?

Oglasno sporočilo

Klicanje podjetja v drugo državo je lahko zahtevno in zelo drago. Vedno več podjetij se zato odloča za virtualne operaterje fiksne telefonije, ki omogočajo, da se vsi mednarodni klici preusmerijo in obračunajo kot lokalni klici.

OWIFY | Foto:

Telefonski klic je v nekaterih primerih lahko veliko bolj učinkovit način komunikacije kot dopisovanje prek elektronskih sporočil, saj v kratkem času lahko razrešimo veliko dilem, ki lahko med dopisovanjem obvisijo v zraku in ovirajo uspešno poslovanje.

Poleg tega je telefonski pogovor s poslovnim partnerjem ali stranko v tujini veliko bolj oseben, pristen in zadovoljujoč.

Za skoraj polovico nižji stroški telefonije z OWIFY

telefoniranje | Foto:

Slovenska podjetja, ki veliko poslujejo s tujino, že poročajo o izjemnih prihrankih, ki jih je prinesla odločitev, da bodo svoj telefonski sistem zaupali ponudniku OWIFY. Po njihovih izkušnjah je strošek za telefonijo za od 30 do 50 odstotkov nižji. Poleg tega jim je prihranjeno iskanje poceni rešitev pri drugih spletnih in mobilnih platformah, kot so Skype, Viber in Whatsup.

Mednarodni klici po cenah lokalnih dobaviteljev

Večina nas klic v tujino vedno povezuje z velikimi stroški. OWIFY razbija ta mit, saj svojim uporabnikom ponuja nizke cene za mednarodne in domače klice.

Takšne klice obračunajo po ceniku lokalnih dobaviteljev.

Integracija z vašim obstoječim sistemom

telefoniranje | Foto:

Owify platformo integriramo v vaš obstoječi sistem, tako da vse ostane enako (interne številke, telefonske številke, pravila, itd…). Zmanjšal se bo le vaš telefonski račun.

Kako povečati prodajo z inovativnimi storitvami OWIFY?

Poleg samega zmanjšanja stroškov ima OWIFY na voljo kar nekaj orodij za povečanje prodaje:

  • Odprtje brezplačne številke 080. Številka 080 poveča število klicev vaših strank in vam omogoča, da prek telefona prodate več kot prek spletne strani. Številke 080 odpirajo tudi v drugih državah.
  • Strankam za vsako kampanjo odprejo svojo telefonsko številko in v preprostem vmesniku lahko takoj preverite, koliko klicev je prinesla reklama na jumbo plakatu. Številke lahko odprete po vsem svetu.
  • Nadzor nad agenti v klicnem centru. To je orodje, ki ga zelo radi uporabljajo direktorji. Gre za poseben vmesnik, kjer lahko točno vidite, koliko klicev je imel kateri od agentov v klicnem centru in koliko konverzij je prinesel.
  • Lokalne telefonske številke. Potencialne stranke lahko kličejo na lokalno številko, čeprav sta klicni center in skladišče v Sloveniji. Tako lahko na hitro preverite nove trge oziroma trge, o katerih še razmišljate.

Vsaki stranki se posvetijo in prilagodijo platformo že obstoječemu sistemu.

Brezplačna centrala za nove naročnike

OWIFY vsem novim naročnikom, ki bodo septembra in oktobra na OWIFY prenesli poslovanje in klice, ponuja napredno centralo, povsem brezplačno za neomejeno obdobje. Cena za najem centrale sicer znaša 330 evrov na mesec.

Za več informacij pišite na info@owify.com ali pokličite telefonsko številko 080 48 88 96.

Ne spreglejte