SiolNET. Posel danes Novice
Vsebino omogoča ZEMA D.O.O.
  • Messenger
  • Messenger

Brezplačen webinar: manifestacija denarja – kako z mislimi do izobilja?

Vsebino omogoča ZEMA D.O.O.

Denar je danes vzrok številnih strahov, neprespanih noči, velikokrat tudi ločitev in sporov v družinah. Ljudje, ki nimajo denarja, nenehno razmišljajo o njem. Številni ljudje imajo negativne misli in prepričanja o denarju, vendar pa je denar zgolj energija, način, kako si lahko na tem planetu kupite različne izkušnje.

Zema | Foto:

To, da nimate denarja v svojem življenju, ni odvisno od vaše izobrazbe, vaše starosti, vaše preteklosti. Vaše trenutno finančno stanje je posledica vašega modela sveta, vašega zemljevida sveta, ki ga imate v povezavi z denarjem. Vaše trenutno finančno stanje je posledica vaših misli o denarju, ki ste jih imeli v preteklosti. 

Nekatere ljudi, ko razmišljajo o denarju, vodijo prepričanja, kot so:

"Nikoli nimam dovolj denarja."

"Denar ne raste na drevesih." 

"Ne znam z denarjem."  

"Samo toliko lahko zaslužim."

"Bogati so pokvarjeni." 

"Denar ni pomemben." 

"Vsi bogati so si prislužili denar na nepošten način." 

"Preveč sem zadolžena, nikoli ne bom imela denarja."

Zema | Foto:

Ljudem z negativnimi prepričanji in mislimi o denarju nič ne koristi, tudi če zadenejo na loteriji, zaslužijo ogromno denarja s kriptovalutami, denar podedujejo, zaslužijo z delom ali ga kako drugače manifestirajo v svoje življenje, saj ga bodo spet zapravili, dokler ne spremenijo svojega modela sveta, svojih nezavednih vzorcev, svojega odnosa do denarja.

Če imate negativne nezavedne blokade, če imate omejujoča prepričanja, ki ste jih dobili od staršev ali drugih ljudi, ko ste jih opazovali, kako ravnajo z denarjem, potem za to potrebujete tudi nezavedne rešitve. Ne morete zavedno rešiti težav, ki jih imate v nezavednem.

Zema | Foto:

Če bi radi spremenili svoj finančni zemljevid, svoj finančni "blueprint", če bi radi spoznali eno najbolj pomembnih mentalnih tehnik za manifestacijo denarja in izobilja v svoje življenje, vas vabim, da se prijavite na brezplačen webinar za manifestacijo denarja, na katerem bo dr. Aleksander Šinigoj predstavil konkretne tehnike za manifestacijo denarja in izobilja v vaše življenje.

Prijavite se tukaj.

Priporočamo udeležbo. 


Zema | Foto:

Dr. Aleksander Šinigoj je strokovnjak št. 1 za nezavedno programiranje uma in (samo)hipnozo v Sloveniji. Če imate kakšne vzorce o denarju, ki ste jih pridobili v preteklosti in vas omejujejo, da ne naredite preboja na področju financ, se prijavite na njegov webinar. Brezplačno se lahko prijavite na tej povezavi.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin