SiolNET. Planet TV Znajdi se!
1,49

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zaradi Katarine Čas je bila na robu solz #video

1,49

termometer

V zabavni oddaji s skrito kamero Znajdi se!, ki bo prvič na sporedu v sredo ob 21. uri, bo kot prva gostovala igralka Katarina Čas. Njeni zabavni in nenavadni izzivi, ki jih je naložila tekmovalcu, so njegovo spremljevalko, ki ni vedela za skrito kamero, skoraj pripravili do solz.

Zabavna oddaja Znajdi se! bo prvič na sporedu NOCOJ ob 21. uri na Planetu.

Prvi tekmovalec, ki je v oddaji Znajdi se! z voditeljem Mariem Ćulibrkom prek petih bizarnih izzivov v skriti kameri dobil priložnost osvojiti 500 evrov, je bil Mark. Mark je v družbi nič hudega sluteče žene, ki ni vedela za skrito kamero, poskušal izpolniti vseh pet nalog, ki mu jih je naložila Katarina Čas.

Mario Planet TV Potegavščine z Mariem Ćulibrkom

Izzivi so bili precej nenavadni, zato je žena večkrat samo debelo pogledala, kaj za vraga za mizo v restavraciji počne njen mož, in ga opozarjala, naj se vendarle vede bolj normalno.

Planet TV Planet TV Poglejte si prve utrinke iz nove predrzne skrite kamere #video

Toda Mark se ni dal in je prepričljivo izpolnjeval navodila. Bil je celo tako suveren, da mu je uspelo ženi na lica privabiti solze. Ob tem je bila na robu solz tudi Katarina Čas. Toda vse to je kmalu zamenjal prešerni smeh, saj je tekmovalec ženi razkril, da je bila samo žrtev skrite kamere. Na koncu jo je potolažila še igralka. 

Nekaj utrinkov si lahko ogledate v zgornjem videu, več pa v oddaji Znajdi se!:

Več zabavnih izzivov s skrito kamero si lahko ogledate v oddaji Znajdi se!, ki bo prvič na sporedu že NOCOJ ob 21. uri na Planetu.

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  
  Planet TV Planet TV To je razlog, da Oto Pestner že 25 let ni sedel za volan #foto Milijonar Planet TV Tako so se v dobrodelnem Milijonarju odrezali slovenski igralci #video Zapleši v ljubezen Planet TV Prijavite se na plesni zmenek!
delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin