Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 10. 2019,
12.35

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,69

Natisni članek

Planet TV Zapleši v ljubezen

Torek, 22. 10. 2019, 12.35

4 leta, 6 mesecev

Zapleši v ljubezen

Par iz Zapleši v ljubezen na še enem zmenku #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,69
Zapleši v ljubezen | Foto osebni arhiv

Foto: osebni arhiv

V oddaji Zapleši v ljubezen sta na plesnem zmenku na slepo iskrico ljubezni poskušala prižgati tudi 38-letna strojna tehnica iz Velenja in 44-letni profesor glasbe z Jesenic. Po plesnem zmenku sta se, kot sta obljubila že v oddaji, odpravila še na obisk vedno romantičnega Bleda. Kako se je končalo?

Marjetko in Petra smo najprej vprašali, kako sta bila zadovoljna s svojim plesnim nastopom v oddaji. "Lahko rečem, da sem zadovoljna sama s sabo, predvsem sem ponosna, da sem se lahko v tako kratkem času naučila takšno koreografijo," je povedala Marjetka.

Zapleši v ljubezen | Foto:

Tudi Peter meni, da se je dobro odrezal. "Glede na to, da plesa nikoli nisem treniral in da je od zadnjega začetnega plesnega tečaja že več kot 13 let, sem bil s plesnim nastopom v oddaji zadovoljen, saj je trema pred kamerami naredila svoje, sploh pa si nisem predstavljal, da se bom praktično v samo štirih urah in pol naučil vso koreografijo," je razložil Peter, ki nam je zaupal tudi, da je pred tem že bil enkrat na zmenku na slepo. Iz tega se je celo razvila ljubezenska zveza, ki pa se po njegovih besedah ni dobro končala.

Zapleši v ljubezen
Planet TV V plesno zmenkarsko oddajo gre po ljubezen #foto

Kakšen prvi vtis sta naredila drug na drugega?

"Marjetka je name naredila zelo pozitiven vtis, po pravici povedano za soplesalko nisem pričakoval take lepotičke. Od prvega pogleda na Marjetko ne morem pozabiti njenih oči. Je zelo simpatična, seksi in zelo živahna," je svojo tokratno soplesalko opisal Peter.

"Ko sem prvič zaplesala z njim, sem takoj začutila njegovo energijo, dobrosrčnost ... Takoj sem zaznala, da je zelo dober po srcu," pa je o Petru povedala Marjetka.

Zapleši v ljubezen
Planet TV Po plesnem zmenku na slepo: sta Nina in Boris pristala skupaj?

Na drugi zmenek sta se odpravila na Bled Planet TV | Foto: osebni arhiv/Lana Kokl Foto: osebni arhiv/Lana Kokl

Druženje sta Jeseničan in Velenjčanka nadaljevala tudi po koncu snemanja oddaje. "Ko so se kamere ugasnile, sva se sproščeno pogovarjala še pozno v noč. Je pa Marjetka prejšnjo nedeljo prišla še na Jesenice, kjer sva šla namesto na kremšnito na pico, ki jo bolj obožuje. Po kosilu sva se odpeljala na Bled, kjer sva šla okrog jezera in na hribček nad Zako - Ojstrico. Ob jezeru in na Ojstrici sva napravila nekaj fotografij. Na mojo pobudo sva pri klopci ob Vili Bled po 14 dnevih od konca snemanja še enkrat zaplesala najin ples. Prijeten sprehod sva končala na pijači. Sva pa prijatelja in upam, da se srečava tudi na kakšnem plesu brez kamer," je njun drugi zmenek opisal Peter.

"Najin drugi zmenek je bil na Bledu, imela sva se zelo lepo, kot prijatelja dobro delujeva. Oba imava rada podobne stvari. Ampak z moje strani žal še ni nobene iskrice, ker težko odprem svoje srce. Ampak pustimo času čas. Bomo videli, " nam je zaupala Marjetka.

Zapleši v ljubezen | Foto:

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
 
Zapleši v ljubezen
Planet TV Že na prvem zmenku ga je povabila na golo kopanje #video
Pri Črnem Petru
Planet TV Bepop: Zdaj pesmi pojemo s še večjim zanosom in navdušenjem #intervju
Ne spreglejte