SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
3,90

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Znani so kilogrami prvih petih tekmovalcev

3,90

termometer

tbls
Foto: Planet TV

Odštevanja je konec. Prva oddaja The Biggest Loser Slovenija je za nami, razkrili pa smo tudi že kilograme prvih petih tekmovalcev.

Če so kilogrami vse do prve oddaje ostajali velike skrivnost, je zdaj na plan prišla prava resnica. V oddaje smo že predstavili prvih pet tekmovalcev, ki bodo to jesen na Planet TV topili kilograme, razkrito pa je tudi koliko tehta prvih pet tekmovalcev. Ugibanj je torej konec.

Mojca Fajs, ki se s svojim fantom že leta trudi za naraščaj, je včeraj pred celo Slovenijo stopila na tehtnico, kazalci pa so se ustavili pri 119.7 kilogramih.

tbls Foto: Planet TV

Bojan Papež se je šov prijavil, da bi lahko več časa preživel s svojo družino in z njimi zahajal na sprehode v naravo in zaživel bolj zdrav življenjski slog. In pri kateri številki se je ustavila tehtnica? Bojan Papež je ob vstopu v šov tehtal visokih 176.6 kilogramov.

tbls Foto: Planet TV

Inidra Ekić že dolgo časa bije bitko s kilogrami, prelomni trenutek pa se ji je zgodil, ko je zaradi svoje odvečne teže končala razmerje s svojim tedanjim fantom. Ko ji je dejal, da mu ni več fizično privlačna, se je zlomila. Zdaj si želi shujšati in mu pokazati kaj je izgubil. Inidra je ob vstopu v šov tehtala 102.6 kilogramov. tbls Foto: Planet TV

Marija Celcer je najstarejša tekmovalka v šovu, a zato ni nič manj motivirana kot ostali tekmovalci. Njena teža je močno poskočila, ko je končala dolgoletno razmerje, zdaj pa si želi temu narediti konec. Marijina trenutna teža je 137.4 kilograma in zdaj je tehtnici napovedala hudo bitko. tbls Foto: Planet TV

Kristjan Grüner za zdaj ni imel motiva, da bi shujšal, zdaj pa si želi, da bi končno lahko shujšal in bil pri športni vožnji z avtomobili veliko bolj okreten. Tehtnica se je pri Kristjanu ustavila pri 165 kilogramih. tbls Foto: Planet TV

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 105
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin