SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
2,86

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Žena Gašperja Groma še zaostrila kazen - ji bo mož vrnil?

2,86

termometer

The Biggest Loser Slovenija

Žena dietetika Gašperja Groma očitno res ni od muh. Po prvi vzgojni kazni je sledila druga, še strožja. Si bo ob današnji peki palačink Grom še drugič upal prehvaliti tekmovalce in ujeziti ženo?

Ko je dietetik Gašper Grom priznal, da so tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija pripravili bolj slastno kosilo od njegove žene, se je njegova Staša oglasila na Facebooku z besedami: "Če je tako rekel, potem bo že držalo, nimam kaj. Gašper Grom, danes sem rezervirala večerjo v eni super restavraciji, pripravi denarnico."

Za tem je na svojem profilu objavila fotografijo, kaj kulinaričnega je Groma pričakalo na mizi. "Večerja zame in moža. Tisti, ki ste gledali The Biggest Loser, vam je jasno, katera skleda je namenila še eno vzgojno kazen," je povedala Staša. Vprašanje je le, ali bo druga lekcija dovolj ali ga čaka celotedensko kaznovanje.

The Biggest Loser Slovenija

Vsekakor pa bo sledilo kulinarično popotovanje naših tekmovalcev, ki bodo nocoj pripravljali palačinke brez moke in sladkorja. Bo Gašper zgolj sodeloval z usmeritvami ali pa bo poprijel tudi za kuhalnico?  In še pomembnejše: si bo ponovno upal prehvaliti tekmovalce in ujeziti ženo? Odgovorov ne zamudite v današnji oddaji The Biggest Loser Slovenija.

Šov The Biggest Loser Slovenija lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri na Planet TV.

Šov lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 124
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin