Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
12. 10. 2017,
9.57

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

Valerija Jamnik The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Četrtek, 12. 10. 2017, 9.57

6 let, 6 mesecev

Valerija je pred leti že shujšala 55 kilogramov #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23
tbls | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Valerija Jamnik se je v tretji oddaji The Biggest Loser Slovenija že poslovila od tekmovanja. Če bo v treh tednih shujšala osem kilogramov, se lahko vrne v šov. Pred leti je Valerija že shujšala, bo tudi tokrat zmogla doseči zastavljeni cilj?

Predstavljajte si, da za rojstni dan dobite za darilo skok s padalom v tandemu, a vas zaradi omejitve kilogramov na letališču pošljejo domov. To je doživela Valerija. Njena kalvarija s težo se je začela po porodu, ko sta se odtujila tudi s tedanjim partnerjem. Zdaj je v novi zvezi, a s starimi težavami. Čokolada, klobase, piščančje perutničke in še vrsta drugih jedi, po katerih najraje poseže, ko se pojavi stres.

Pred skoraj desetimi leti je s pomočjo operacije želodca že uspešno shujšala na 70 kilogramov. A kazalec na tehtnici se je začel kmalu spet pomikati navzgor, zato je obupala in sklenila novo zavezništvo s hladilnikom. Zdaj upa, da ji bo končno uspelo. Da bo naslednjo sezono na kopališču brezskrbno odvrgla brisačo in se polna zaupanja vase znova vrnila med ljudi.

Valerija se vsaj za zdaj poslavlja od šova The Biggest Loser Slovenija. Valerija ni bila vse svoje življenje debeluška. Nekoč je že shujšala za 55 kilogramov. 

 

 

Že dolga leta se vrti v začaranem krogu diet in napačnih prehranjevalnih navad. Manjka ji volje in vztrajnosti, ki sta še kako pomembni pri hujšanju. Razočaranja na tehtnici jo še dodatno potrejo in takrat sledijo nova prenajedanja. 

 

 

A zdaj je odločena, da se za vedno znebi odvečnih kilogramov. Na plaži se noče več skrivati in želi si, da bi bila končno samozavestna in ponosna na svoje telo. Ji bo zdaj končno uspelo?

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
Ne spreglejte