SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
3,23

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Uroš Maji povedal takšno resnico #video

3,23

termometer

Uroš
Foto: Planet TV

Na Miklavžev večer je tekmovalce šova The Biggest Loser Slovenija obiskal Uroš, endosugestivni in motivacijski trener, ki jim je razkril marsikatero zanimivo podrobnost o njih samih.

Tekmovalci šova so imeli na Miklavžev večer prav posebnega gosta, obiskal jih je endosugestivni in motivacijski trener Uroš. Razkril jim je marsikatero resnico o njih samih, ki je do zdaj niso vedeli ali pa si je preprosto niso želeli priznati.

[video: 66659 / ]

Maji je Uroš razkril, da je polna zamer. Dejal je, da je trenutno v obdobju čiščenja teh zamer in da bo morala razčistiti s številnimi zadevami, saj bo imela v nasprotnem primeru težave na zdravstvenem področju. "Ti imaš toliko zamer na področju čustev, ki se ti sicer v tem obdobju čistijo, a boš morala dati še določene zadeve ven, če boš želela iti naprej," ji je svetoval. A to se Maje očitno ni kaj preveč dotaknilo. "Ne verjamem v Boga in ne verjamem v energije," je dejala, čeprav so se med Uroševim obiskom njene oči večkrat orosile.

Mojca se bo poročila, Sabina bo zanosila

Aleksandar, ki se v hiši rad zoperstavi dekletom in pove marsikatero pikro na njihov račun, je izvedel, da bo moral biti manj strog do sebe. "Če boš želel iti malo lažje čez življenje, boš moral biti malo bolj mehek do sebe," mu je na srce položil Uroš.

O Boštjanu je razkril, da mora imeti stvari pod nadzorom, ker če jih nima, hitro misli, da je nekaj narobe. "Verjamem v te nadnaravne sile," je bil nad njegovim obiskom navdušen Boštjan.

In kaj lepega se obeta našim tekmovalcem šova The Biggest Loser Slovenija? Uroš je napovedal, da se bo Mojca kmalu poročila, njen srčni izbranec pa jo bo ponesel čez prag hiše, Sabino čaka naraščaj, Indiri pa se v letu 2018 odpirajo številne lepe stvari.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 65
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin