SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
2,55

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Tomaž si je pridelal skoraj štiri kilograme, a je kljub temu ven letel Henrik! #video

2,55

termometer

The Biggest Loser Slovenija

Današnje eliminacije so bile šokantne v več primerih: Eda je presenetil najboljši prijatelj, Tomaž si je pridelal 3,8 kilograma, v vsej svoji "loserski" karieri pa je bil že tretjič izločen Henrik.

To so bile v šovu The Biggest Loser Slovenija zadnje eliminacije za Henrika, ki je večkrat povedal, da ni prizadet zaradi odhoda domov. Se mu pa ne zdi pošteno, da se je to zgodilo prav njemu, saj sta si domov želela Željko in Tomaž. Drugi je ujezil tudi Natašo, saj si je pridelal kar 3,8 kilograma. Trenerka je prepričana, da zaradi namerno popite vode, vendar Tomaž tega ni priznal na glas. Napetost med njima se je čutila tudi v njegovem komentarju, nad katerim ni bil navdušen niti voditelj Marko Potrč:

1,22 odstotka telesne teže je na koncu izgubila modra ekipa, 1,64 odstotka pa člani rdečih, ki so se z Natašo na čelu nadvse veselili zmage v tretjem tednu.

In kaj so po odhodu Henrika, ki je tudi letos poskrbel za pestro dogajanje v hiši in zunaj nje, povedali nekateri tekmovalci?

Željko napoveduje, da bo sam bolj "grizel", medtem ko mu je za Henrika iskreno žal. Raje bi videl, da bi odšel sam. "Je v redu dečko in je malo čuden," meni Eva, za Tomažev poskus zapustitve hiše pa je prepričana, da je to njegova stvar. Tudi Maji ni čisto vseeno za Henrika, tega, da bi Tomaž ponovil svoje dejanje, pa je ni strah.

Eda je presenečenje, ko mu je najboljši prijatelj Vili poslal spodbudno sporočilo od doma, ganilo do solz. O Tomažu je povedal: "Gnal ga bom in nadzoroval, kaj bo požrl." In kaj je o situaciji rekel Tomaž? "Sem najšibkejši člen v ekipi."

Šov The Biggest Loser Slovenija lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri na Planet TV.

Šov lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 84
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin