To je Henrik v dvigalu naredil Indiri

Henrik se v šovu The Biggest Loser Slovenija že vse od prvega dni ni najbolje razumel z Indiro, saj njej ni bilo pogodu, da ji je pred celotno Slovenijo izpovedal ljubezen. V hiši pa se je njun odnos še malce zaostril.

To je Henrik v dvigalu naredil Indiri
Foto: Planet TV

Ko je Henrik izpadel iz šova The Biggest Loser Slovenija, je bila najsrečnejša zagotovo Indira, ki je takrat dejala, da se bo zdaj končno dalo dihati v hiši. "Mislim, da smo si vsi oddahnili, ker ga v hiši nihče ni maral," je takrat dejala.

Še posebej pa jo je zmotil dogodek v dvigalu, ko ji je kar malo za šalo pogladil čop. "Takrat mi ni rekla nič, kasneje pa je do mene prišla Sabina in mi rekla, naj neham Indiro spolno nadlegovati. A jaz sem pravnik in dobro vem, kaj je spolno nadlegovanje, to se mi je takrat zdelo malo smešno," je dejal Henrik.

Henrik te dni trenira pod budnim očesom osebnega trenerja Andreja Milutinoviča in če mu bo uspelo priti nazaj v šov, bo njegove vrnitve zagotovo najmanj vesela prav Indira. Ta je ob njegovem odhodu celo dejala, da če jo bo kadarkoli poklical, bo njegovo številko takoj zablokirala, a Henriku to ni vzelo poguma. "Mislim, da se je samo šalila," je kasneje dejal.

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Sorodne vsebine

Komentarji

2
  • mrdezan / 05.12.2017. ob 09:43

    Take showe ukinit. Slabo mi je prislo ko videl samo zscetno spico oddsje. Kaj bi sele bilo da bi videl kak del oddaje...

  • rododendron / 04.12.2017. ob 14:57

    A spet tega antipatneza in obsedenca ven vlačite? Kol vam plačuje?

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano