SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
4,16

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Tekmovalci izločili Petro: hujša lahko tudi zunaj #video

4,16

termometer

The Biggest Loser Slovenija

Sredina nagrada imuniteta je pripadla Gaji, na tedenskem tehtanju se je bolje odrezala modra Janova ekipa, ki je zmagala, šov pa je morala zapustiti Petra.

Današnja oddaja je bila za tekmovalce še posebej napeta. Ne le, da so tako rdeči kot modri do zadnjega trepetali, katera skupina bo zmagovalka tedna in katera poraženka, zmagovalna ekipa sredinega izziva je morala enemu od svojih članov podariti tudi imuniteto. Po daljši debati so tekmovalci nagrado podarili Gaji.

The Biggest Loser Slovenija "Gaja je imela ta teden menstrualne težave in se je kljub temu borila. Seveda pa bi ji na ta račun lahko šlo slabo na tehtanju. Poleg tega pa bi njen morebitni neuspeh na tehtanju lahko pomenil tudi, da bi ogrozila celotno rdečo ekipo," so povedali rdeči.

Na skupnem tehtanju je nato zmagala modra ekipa, ki je v zadnjem tednu skupaj izgubila 20,7 kilograma. Rdeči pa so shujšali le 19,6 kilograma. 

The Biggest Loser Slovenija Ko je Petra skupaj z Majo čakala na odločitev skupine, koga bodo izločili, je potihoma že predvidela svoj odhod in priznala, da bi na njihovem mestu tudi sama izbrala sebe.   

Da imajo tudi rdeči Petro radi, čeprav so jo poslali domov, so pokazali že med oddajo. Vsak član rdeče ekipe, je namreč na izločilni listek ob njeno ime zapisal še nekaj lepih in spodbudnih besed. Petra je bila ob tem vidno ganjena. "Hvala vam za vse. Čeprav odhajam ponosna in z dvignjeno glavo," je povedal ob slovesu. 

Največ, kar 6,6 kilograma, je sicer izgubil Denis, ki je pojasnil svojo strategijo: "Obroke prespim in preskočim." Najslabše je šlo Petri, ki je v tednu dni izgubila 1,3 kilograma.

Oddaja je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri.
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
The Biggest Loser Slovenija Planet TV Valter končno razkril, zakaj kar naprej joče #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Saša Lendero pokomentirala Janove mišice #video The Biggest Loser Slovenije Planet TV Rdeči pred težko dilemo: komu dati imuniteto? #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 123
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin