SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,90

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Rok na fitnesu brez usmiljenja do Kristjana #video

0,90

termometer

Kristjan
Foto: Planet TV

Rok The Preacher te dni ne kaže usmiljenja do Kristjana, saj si neznansko želi, da bi se lahko vrnil v šov The Biggest Loser Slovenija. Mu bo uspelo?

Henrik in Kristjan se te dni mučita v fitnesu, kjer nad njima bdita osebna trenerja. Henrika je pod svoje okrilje vzel Andrej Milutinovič, Kristjana pa Rok The Preacher. Oba tekmovalca si seveda želita priti nazaj v šov in se boriti za končno zmago, a le komu bo na koncu uspelo?

Rok je svojo nalogo vzel skrajno resno in je do Kristjana povsem neusmiljen. Nalaga mu številne ponovitve in mu ves čas govori, da naj bo njegova glavna motivacija Henrik, ker mu bo le tako uspelo zmagati in se uspešno vrniti v igro. "O čem razmišljaš?" ga je med treningom vprašal Rok. "O Henriku," mu je odvrnil Kristjan in Rok je bil s takšnim odgovorom več kot zadovoljen. "Vidiš, to je pravi material za razmišljanje. Hočeš zmagati, kajne? No, zato smo tukaj. To je to."

[video: 66680 / ]

Rok je povsem prepričan, da jima bo s Kristjanom uspelo, saj meni, da bodo treningi Henrika in Andreja precej mehki in bolj takšni, kot so jih vajena dekleta. "Jaz preprosto hočem zmagati in to sem vcepil v glavo tudi mojemu Kikiju," je dejal Rok.

Se bo Kristjanu uspelo prebiti čez naporne treninge, ki jih zanj sestavlja Rok? 

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 151
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin