Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 10. 2017,
22.17

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43

Natisni članek

Planet TV The Biggest Loser Slovenija

Sreda, 18. 10. 2017, 22.17

6 let, 6 mesecev

Rdeči zmagali na skušnjavi, modri jezni na Emino

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43
tbls | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

V zadnji oddaji je tekmovalce znova čakala skušnjava. Tokrat so se na krožnikih znašle različne skušnjave, kot so tortice, čokolada in hot dog. Kdo se je tokrat žrtvoval za ekipo in zakaj je modra ekipa razočarana nad Emino?

"Danes je pomembno, da ima vsaka ekipa enako število članov, zato se mora modra ekipa enemu članu odpovedati," je skušnjavo začela voditeljica Špela Grošelj. Modri so se po posvetu odločili, da bodo na skušnjavi sodelovali brez Mojce in izziv se je lahko začel.

Skušnjava je bila tokrat povezana z jutrišnjim izzivom, ki bo potekal na vodi in bo v znamenju premagovanja dolgih razdalj in velikih naporov. Zmagovalci skušnjave bodo imeli tako jutri na voljo velika vesla, poraženci pa otroška vesla. 

"Nagrada velikega vesla nas seveda vabi in če se bo le dalo, jo bomo dobili," je bil pred skušnjavo optimističen Iztok, ki se je v modri ekipi prvi žrtvoval na nocojšnji skušnjavi. Za rdečo ekipo se je še drugič zapored žrtvoval Aleš.

Kaj se je tokrat skrivalo pod pokrovi?

Tokratna skušnjava je bila v znamenju hitrih refleksov in skritih priboljškov. "Pred vama je pokrov. Na moj znak se bosta zapodila proti temu pokrovu in kdor prvi zgrabi pokrov za ročaj, ga bo na moj znak odprl in pojedel, kar bo našel pod njim. Če kdo od vaju tega ni pripravljen storiti, bo neposredno diskvalificiran oz. poražen in v tem primeru je zmagovalec tega kroga nasprotna ekipa," je nocojšnjo skušnjavo pojasnila Špela. 

pokrov | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

"Poražena ekipa mora nato določiti novega igralca. Seveda ima tudi zmagovalec pravico odnehati med posameznimi krogi. V tem primeru ga nadomesti tekmovalec iz njegove ekipe. Igra je dobljena, ko so poraženi vsi člani ene ekipe."

Aleš se je spet prepustil skušnjavi

V prvem krogu je zmagal Aleš, ki je prvi zgrabil za ročaj pokrova in se odločil, da bo tri male bombončke pod pokrovom tudi pojedel. 

V drugem krogu se je za modro ekipo žrtvovala Aleksandra, pri rdečih pa je še naprej vztrajal Aleš. Tudi v drugem krogu so bili hitrejši rdeči, pod pokrovom pa se je tokrat skrivalo pecivo.

V tretjem krogu se je za ekipo modrih žrtvoval Bojan, pri rdečih pa je tudi v tretjem krogu vztrajal Aleš. Tokrat so bili spretnejši modri in pod pokrovom se je skrivala tortica, a se je modra ekipa tokrat odločila, da vsebino krožnika ne bo pojedla.

V četrtem krogu so modri v ogenj poslali Indiro, pri rdečih pa je še naprej vztrajal Aleš. Spet je zmagal Aleš, pod pokrovom pa se je tokrat skrival hot dog, ki ga je Aleš tudi pojedel.

Aleš | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

V petem krogu se je za modre žrtvoval Henrik, pri rdečih pa je še naprej vztrajal Aleš. V tem krogu je zmagala modra ekipa, saj se je Aleš, ki je tudi tokrat hitreje odprl pokrov, na koncu odločil, da odstopa in da ne bo pojedel slastnega krofa, ki se je skrival na krožniku.

V šestem krogu sta se pomerila Henrik in Boštjan, zmaga je šla tokrat ekipi rdečih. Pod pokrovom se je skrival majhen košček čokolade. Tudi v sedmem krogu so bili hitrejši rdeči. Boštjan je pod pokrovom našel mafin in odločil se je, da ga bo pojedel.

Modri razočarani nad Emino

V zadnjem krogu sta se pomerila Emina in Boštjan. Hitrejša je bila Emina, ki pa na koncu ni pojedla vsebine krožnika, zato so zmaga in daljša vesla pripadla ekipi rdečih.

Ekipa je bila po koncu skušnjave jezna na Emino, ker ni pokazala timskega duha. Več si poglejte v videu.

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
Ne spreglejte