SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
8,55

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Poglejte si, kako so danes videti Bojan, Iztok, Aleksandar in Indira!

8,55

termometer

tbls
Foto: Planet TV

V 14 tednih šova The Biggest Loser Slovenija so Bojan, Iztok, Aleksandar in Indira ure in ure preživeli v telovadnici. Trud se jim je še kako poplačal, saj so danes videti kot prerojeni in začenjajo novo pot v svojem življenju. 

Zmagovalec šova Bojan je v šovu dokazal, da se s trdno voljo lahko doseže prav vse. Ko je pred 14 tedni vstopil v šov, je tehtal že 176,6 kilograma in vedel je, da bo treba v življenju nekaj korenito spremeniti. 14 tednov kasneje je sprememba naravnost osupljiva, Bojan je v šovu stopil neverjetnih 74,4 kilograma in danes tehta le še 102,2 kilograma.

tbls Foto: Planet TV

Aleksandar je v šov vstopil, ko je tehtal 167,6 kilograma in napovedal vojno kilogramom. Po 14 tednih je rezultat neverjeten. Aleksandar, ki je sicer tudi nogometaš tretje slovenske lige, je shujšal za 67,7 kilograma in zdaj tehta le še 99,9 kilograma.

tbls Foto: Planet TV

Iztok, ki je v šovu poskrbel za obilico pozitivne energije, se je v šov prijavil potem, ko mu je družina dejala, da tako preprosto ne gre več naprej. Pred šovom je živel samo še za službo, nato pa se je odločil, da je čas, da v življenju naredi tudi nekaj zase. Preobrazba mu je še kako uspela, ob vstopu v šov je imel Iztok že 138,8 kilograma, v 14 tednih pa mu je uspelo stopiti 56,5 kilograma in danes tako tehta le še 82,3 kilograma.

tbls Foto: Planet TV

Indira je bila edina ženska, ki se ji je uspelo uvrstiti v veliki finale šova The Biggest Loser Slovenija. Ko je vstopila v šov, je bila nesamozavestna in potrta, ker je pred šovom doživela boleč ljubezenski brodolom, saj ji je fant dejal, da ga fizično ne privlači več. Danes mu je verjetno žal. Indira je ob vstopu v šov tehtala 102,6 kilograma, danes pa ima samo še 73,1 kilograma.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 744
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin