SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,43

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Objokana Mojca: Vse mi gre na živce #video

1,43

termometer

Mojca
Foto: Planet TV

V šovu The Biggest Loser Slovenija vse bolj padajo maske. Tisti, ki so bili nekoč motivatorji, danes to niso več. Mojca takšne odnose vse težje prenaša in odkrito priznava, da ima počasi vsega dovolj.

Za tekmovalce je to že šesti teden v hiši The Biggest Loser Slovenija in odnosi postajajo vse bolj napeti. Tokrat je počilo med Mojco in Aleksandrom

"Mojca je občutljiva punca, morda sem naredil napako, ker sem bil malo preveč glasen. Ona tudi ve, da jaz ne morem biti tiho in da povem vse v obraz," je svojo plat zgodbe pojasnil Aleksandar, medtem ko je objokano Mojco Sabina tolažila na vrtu. "Mojca, mi to že vsi vemo in vemo, kakšen je Aleksandar. Zato, ker vemo, kakšen je, ne bomo dovolili, da bi zlomil katerokoli punco, in tudi tebe ne bo," jo je bodrila Sabina.

"Ona je povedala, kaj njo moti, jaz sem povedal, kaj moti nas fante, in skočila sva si v lase. Mislim, nisva si skočila v lase, malo bolj na glas sva se pogovarjala. Upam, da mi ne zameri tega, ampak če ti nekoga kritiziraš, moraš tudi sprejeti kritiko. Jaz ne vidim, da bi bilo kaj narobe," je dodal Aleksandar.

[video: 66184 / ]

Objokana Mojca noče niti na trening

A Mojca na drugi strani noče imeti več nobenega opravka z Aleksandrom. "On je v naši skupini zelo nespoštljiv do žensk. Kakšen je zunaj, ne vem, po mojem mnenju enak, ker kar se Janezek nauči, to Janezek zna."

Mojci niti Sabinina tolažba ni kaj dosti pomagala in vse je kazalo, da bo izpustila tudi večerni trening. "Ne grem na trening, vse mi  gre že na živce tukaj," je bila jezna Mojca.

Kaj točno je Aleksandar rekel Mojci, da jo je tako zelo prizadelo in čustveno povsem zlomilo?

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 65
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin