Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 12. 2017,
22.26

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Sreda, 6. 12. 2017, 22.26

6 let, 4 mesece

Mojca dobila pol kilograma manj, Boštjan pa imuniteto #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75
Boštjan | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Zdaj, ko v šovu The Biggest Loser Slovenija ni več skupin, so tudi skušnjave postale povsem individualne. Tokrat je bila skušnjava še posebej zabavna, dva tekmovalca pa sta si priborila lepo nagrado.

Skušnjava je bila tokrat preizkus v natančnosti. Tekmovalci so morali z žogico zadeti pravo luknjo, da bi si priborili nagrado. 

"Vsakdo izmed vas lahko tekmuje tolikokrat, kolikor želi, tisti, ki se boste odločili, da boste sodelovali v današnji skušnjavi, boste dobili žogico, ki jo morate vreči po igralni površini. Na njej je šest modrih, štiri rdeče in ena zlata luknja. Od tu naprej je vse bolj ali manj jasno," je uvodoma dejala Špela. "Če bo vaša žogica padla v modro luknjo, boste morali pojesti jed s slanega krožnika, če bo vaša kroglica padla v rdečo luknjo, pa jed s sladkega krožnika. Če bo vaša kroglica v prvo padla v zlato luknjo, boste dobili imuniteto, če bo padla v zlato luknjo v drugem, tretjem ali kateremkoli drugem poskusu, pa boste dobili pol kilograma manj na tehtanju."

Pri moških so se za sodelovanje na skušnjavi odločili prav vsi, pri ženskah pa zgolj Mojca. A Mojci se je sodelovanje lepo obrestovalo, saj ji je uspelo spraviti žogico v zlato luknjo, tako da bo imela na petkovem tehtanju pol kilograma manj. Zdaj, ko na tehtanju tekmuje vsak zase in ni več skupin, je že pol kilograma lahko veliko in Mojca se tega še kako zaveda.

Še bolje kot Mojci je šlo Boštjanu, ki je že v prvem poskusu zadel zlato luknjo in si tako priboril imuniteto. Tako na petkovo tehtanje odhaja povsem neobremenjen, saj se zaveda, da v šovu ostaja še najmanj dober teden dni. Za vse preostale bo petkovo tehtanje nekoliko težje, saj bo vse odvisno od njihove discipline pri hrani in treningih.

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte