Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 12. 2017,
23.04

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Petek, 8. 12. 2017, 23.04

6 let, 4 mesece

Maja odšla iz šova, prišla pa sta Kristjan in Henrik #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43
tbls | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Po dveh mesecih se je morala od šova The Biggest Loser Slovenija posloviti Maja. Na veliko presenečenje vseh tekmovalcev pa sta se v šov vrnila Kristjan in Henrik. 

Tekmovalci so se tokrat na tehtanju prvič znašli povsem sami, konec je skupinskega izločanja in glasovanja, od zdaj mora vsak tekmovati le še sam zase in se truditi, da ima vsak teden kar najboljši rezultat na tehtnici.

Aleksander najboljši, Boštjan se je zredil

Kako je šlo v tem tednu tekmovalcem? Najbolje je šlo na tehtanju Iztoku, ki se je v tem tednu znova vrnil na trening, tehtnica pa je pri njem pokazala 3,6 kilograma manj oziroma 3,36 odstotka teže. Iztok je bil nad tem rezultatom seveda izjemno navdušen, še bolj ob dejstvu, da ga je zelo skrbelo, kako se mu bo maščevalo izpuščanje treningov, a je bila tehtnica do njega izjemno prijazna.

Odlično je šlo tudi Aleksandru, ki je izgubil 3,8 kilograma oziroma 2,91 odstotka teže. Sledil jima je Bojan, ki je tokrat izgubil 3,5 kilograma oziroma 2,62 odstotka.

Boštjan se v tem tednu ni obremenjeval z rezultatom na tehtnici, zredil se je za 0,2 kilograma oziroma 0,20 odstotka teže, a Boštjan je bil tokrat varen, saj si je na skušnjavi priboril imuniteto in tako še naprej ostaja v šovu.

Kaj pa dekleta?

Pri dekletih je imela daleč najboljši rezultat Sabina, ki je v tem tednu izgubila 2,8 kilograma oziroma 2,57 odstotka teže. Sledila ji je Indira, ki je izgubila 1,9 kilograma oziroma 2,25 odstotka teže, Mojca 1,4 kg oziroma 1,38 odstotka, Majda pa 1,5 kilograma oziroma 1.30 odstotka.

Najslabše je šlo tokrat Maji, ki je v tem tednu izgubila 1,4 kilograma oziroma 1,27 odstotka teže.

Na glasovanju je največ izločilnih glasov dobila prav Maja, ki se je morala tako posloviti.

Presenečenje: Henrik in Kristjan sta se vrnila

Na veliko presenečenje vseh tekmovalcev pa sta se v šov vrnila Henrik in Kristjan, ki bosta zdaj tekmovala medsebojno. Tisti, ki mu bo v tednu dni uspelo izgubiti več kilogramov, bo na koncu ostal v šovu, drugi pa se bo moral posloviti od nadaljnjega tekmovanja. 

Kristjan in Henrik sta v zadnjih dneh trdo trenirala, prvega je v roke vzel Rok The Preacher, drugega pa Andrej Milutinovič. Henrik trenutno tehta 142 kilogramov, kar je 0,6 grama manj od takrat, ko je zapustil šov. Kristjan pa 133,4 kilograma, kar je šest kilogramov manj, kot jih je imel, ko je šov zapustil.

Le komu bo na koncu uspelo ostati v šovu in kdo bo v tednu dni izgubil več kilogramov? Za koga pa vi navijate?

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte