Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 11. 2017,
13.15

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

Natisni članek

Planet TV The Biggest Loser Slovenija

Ponedeljek, 13. 11. 2017, 13.15

6 let, 5 mesecev

Maja o prvem treningu brez Robija in Vanese #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38
Maja

Rdeča skupina je na zadnjem tehtanju v šovu The Biggest Loser Slovenija izgubila kar dva člana. Od šova sta se morala posloviti Vanesa in Robi. Rdeči so že opravili prvi trening v novi zasedbi, občutki pa so mešani.

Rdeči so po petkovem tehtanju ostali brez Robija in Vanese. Robi je veljal za glavnega motivatorja v ekipi rdečih, ki je bila že tako močno načeta, saj so se trije poškodovali na vojaškem poligonu. Vanesa je imela pretekli teden angino, Henrik pa kot vedno dela vse po svoje.

V rdeči ekipi tako ostajajo le še Aleš, Maja, Kristjan in Henrik. In kako so videti treningi brez glavnega motivatorja rdeče ekipe? "Prvič trenirati brez Robija in Vanese je bilo po eni strani zelo čudno, po drugi strani pa sem mislila, da bo še huje. Štirje smo, velika telovadnica, vse za nas, pravzaprav dober občutek," je imela po prvem treningu v okrnjeni ekipi mešane občutke Maja.

Robija pogreša tudi Henrik, ki se je pred časom preselil v ekipo rdečih. Prav Robi ga je najlepše sprejel. "Mislim, da se bo Robijevo slovo močno poznalo v ekipi rdečih, saj je ves čas veljal za glavnega motivatorja," je bil nekoliko potrt Henrik. "A to je igra, to je šov in vsak bo moral enkrat domov."

Vlogo motivatorja v rdeči ekipi je zdaj prevzel Kristjan. Tekmovalce ves čas spodbuja na treningu in jim vliva novih moči. Mu bo uspelo zapolniti praznino, ki jo je za seboj pustil Robi? Bo zdaj Kristjan tisti, ki bo na izzivih dal vse od sebe, da bo rdeči ekipi spet uspelo zmagati?

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
Ne spreglejte