SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
5,65

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Katja razočarana nad prehrano tekmovalcev šova The Biggest Loser Slovenija #video

5,65

termometer

tbls
Foto: Planet TV

V zadnjem tednu rezultati na tehtnici niso bili najboljši, zato se je dietetičarka Katja Simić odločila, da tekmovalcem šova The Biggest Loser Slovenija še enkrat pove, kaj pomeni pravilna prehrana in zakaj je prav vsaka sestavina na jedilniku pomembna za njihovo telo.

Na zadnjem tehtanju tehtnica ni bila najbolj prijazna do tekmovalcev šova The Biggsest Loser Slovenija. Jan in Nataša sta se zato odločila, da bosta s tekmovalci naredila podrobno analizo, da bi ugotovila, kaj je šlo narobe in zakaj so tako malo shujšali. Svoje je tekmovalcem povedala tudi dietetičarka Katja Simić, ki je bila po rezultatih tehtanja kar nekoliko razočarana. Več kot očitno je bilo, da se nekateri tekmovalci ne držijo predpisanega jedilnika in jejo čisto po svoje. 

"Rezultati na tehtnici so bili pri nekaterih nekoliko slabši," je ob prihodu v hišo dejala Nataša. "Trenerja sta me poklicala predvsem zato, da bi videli, kaj še lahko izboljšamo, saj tehtnica ni pokazala tistega, kar bi si želeli," je dejala Katja. Ni bila navdušena nad prehranskimi navadami, ki jih imajo v hiši nekateri tekmovalci.

[video: 65907 / ]

"Pravzaprav sem kar nekoliko žalostna zaradi vsega skupaj, ker sem tukaj zato, da jim sestavljam jedilnike, da preštevam kalorije namesto njih, da razmišljam o hrani namesto njih, da bodo zaužili vsa hranila, oni pa to potem po neki svoji logiki in pameti malo upoštevajo, malo pa tudi ne," je potrto dejala. "Potem pa iščejo razloge drugje in ne pri sebi, to pa so verjetno tudi tisti glavni razlogi, ki so jih pripeljali do sem."

[video: 65906 / ]

Bodo tekmovalci zdaj doslednejši in bolj vestno upoštevali jedilnike, ki jih tedensko sestavlja Katja, ali bodo še naprej jedli tako, kot samo mislijo, da je za njih najbolje? Bodo v petek rezultati na tehtnici kaj boljši ali bo večina znova kazala žalostne obraze, ker se stvari ne bodo premaknile v pravo smer?

The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka ob 21.10, sledi pa še komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

 

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

4

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Anaa / 01.11.2017. ob 08:01 +1 - 1

  Gospa Katja, če bi ti osebki ne zlorabljali hrane, danes ne bi bili podobni vrečam krompirja. Zanje škoda časa,truda in denarja. V tej predstavi bodo shujšali, ko pridej domov bodo "žrli" kakor so prej.

  +1 - 1
 • Vik / 07.11.2017. ob 02:08 0 0

  Dietetičarka pa taka. Tekmovalci so bili vsi po vrsti zaprti in to več dni. Halo!!!!! To je odraz "dietetičarkine" nesposobnosti. Saj ob pravilni prehrani ne bi smelo biti nobene zaprtosti. Tej še psa ne bi zaupal futrat.

  0 0
 • Vik / 21.12.2017. ob 01:34 0 0

  "Katja razočarana nad prehrano tekmovalcev"? Ta je pa dobra, ona jim sestavlja jedilnike, zdaj je pa nad njimi raz-očarana, ha, ha.

  0 0
delitve: 58
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin