Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 1. 2018,
13.31

Osveženo pred

6 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,58

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Sreda, 10. 1. 2018, 13.31

6 let, 3 mesece

Iztok: Trenutno sem kar v krizi z denarjem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,58
tbls | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Iztok, ki se je v petek brez težav uvrstil v finale šova The Biggest Loser Slovenija, že ima načrte, kaj bi naredil z denarno nagrado, ki jo bo osvojil zmagovalec. 

Iztok je dal pred vstopom v šov odpoved v svoji službi, kjer je leta delal v kuhinji. Po prihodu domov bi mu še kako prav prišla kakšna finančna injekcija, da bi nekoliko lažje zadihal in se postavil na noge.

"Trenutno sem kar v krizi z denarjem, ker sem pred šovom pustil službo. Odplačevati moram posojilo in prodajam hišo. Nič še ne vem, kako se bo vse skupaj obrnilo. Če bi zmagal, bi lahko nekoliko lažje zadihal in verjetno bi ostalo še nekaj denarja," je dejal Iztok. 

Zmagovalec šova bo dobil tudi bon Klinike Božikov, kjer si bo lahko privoščil kakšno od lepotnih operacij, a Iztok bolj kot o lepotnih popravkih razmišlja o popravilu zob. "Če bi zmagal, bi si želel urediti zobe, ker imam malo težav z njimi. Malo se bojim zobozdravnika. Če imajo to možnost, bi si uredil zobe," je v smehu dejal Iztok. "Z visečo kožo nimam težav, mi je šlo kar dobro skupaj in sem zelo zadovoljen."

Zaužije manj kot 500 kalorij dnevno

Finalisti tik pred finalom bolj kot kadarkoli prej pazijo na vnos kalorij. Iztok trenutno zaužije manj kot 500 kalorij dnevno. "Do zdaj sem bil na nekje od 500 od 1000 kalorijah, zadnje tri dni pa ne bom zaužil več kot 500 kalorij. Zgolj kakšna solatka oz. kakšna juhica, ravno toliko, da dela metabolizem, ker če se čisto ustavi, tudi ni dobro."

Številni tekmovalci so se v šovu odločali za različne diete, a Iztok je ves čas vztrajal pri jedilnikih, ki jih je za njih sestavljala dietetičarka Katja.

"Nikoli nisem bil na nobeni od diet, vedno sem užival hrano, ki nam jo je določila dietetičarka Katja. Mešano, vsega po malo, a z dosti manjšim kalorijskim vnosom, kot je bil predpisan na jedilniku. Tako kot medved, medved je vsejed in jaz tudi," je razmišljal Iztok. 

In koga se v finalu najbolj "boji"?

"Bojan in Aleksandar sta moja največja tekmeca," tik pred velikim finalom zatrjuje Iztok, ki se že močno veseli planinarjenja, saj bo zdaj, ko je shujšal in si nabral kondicijo, lahko osvojil marsikateri vrh.

Ne zamudite velikega finala šova The Biggest Loser Slovenija, ki bo na sporedu v petek ob 20. uri na Planet TV.

Ne spreglejte