SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,87

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Iztok se boji krav

0,87

termometer

Iztok Perše
Foto: Osebni arhiv

Eden najbolj nasmejanih tekmovalcev šova The Biggest Loser Slovenija, Iztok Perše – Izi, si želi kmetije, vendar krav pri njem ne bi našli.

"Bojim se krav. Že ko jih vidim od daleč, otrpnem. Ne vem, od kod izvira ta strah, morda sem imel v zgodnjem otroštvu kakšno slabo izkušnjo, čeprav je ni v mojem spominu," je razkril Iztok, tekmovalec prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija. Od vedno je namreč sanjal o tem, da bi nekoč imel kmečki turizem in kmetijo.

"Te sanje me spremljajo že od malega. Imel bi velik ribnik, labode, pave, ovce … Vse, samo krav ne," se nasmeji simpatični Primorec. Tudi sicer nekaj izkušenj z življenjem in delom na kmetiji ima, saj so imeli doma kmetijo z veliko čredo ovac.

Iztok Perše Foto: Osebni arhiv Iztok Perše Foto: Osebni arhiv

Fitnes je zamenjal s pohodi v hribe

Se je pa ena od želja Iztoku že izpolnila. Po vrnitvi iz šova je namreč dobil novo službo v gostinstvu, v kateri je zelo zadovoljen. "Zdaj imam proste konce tedna in s tem veliko več časa zase in za svojo družino, s katero se skoraj vsak dan odpravimo v naravo in hribe. Fitnes je zamenjal s pohodi v hribe. Višine mi dobro denejo," pravi Sečovljan Izi, ki je gorski zrak najvišje vdihnil na Mont Blancu.

Iztok Perše Foto: Osebni arhiv

Šov lahko podprete tudi na Facebook strani in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 86
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin