SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,83

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Iztok pregloboko pogledal v kozarec, Mojca jezna na fante #video

0,83

termometer

tbl
Foto: Planet TV

Tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija so se tokrat znašli pred zanimivim preizkusom. Ob obisku restavracije so imeli proste roke, da so lahko naročili vse, kar so si zaželeli. Nekateri tekmovalci so se povsem sprostili in si privoščili prav vse.

Aleš, Bojan, Aleksandar in Iztok so si obisk restavracije zamislili po svoje. Če so dekleta vztrajala pri skromnejših obrokih, pa vesela druščina ni pazila na kalorije. Aleksandar je suvereno naročil zrezek t-bone in vse skupaj podkrepil z rezanci v tartufovi omaki, tukaj pa se zgodba ni končala, sledili so žganje in vino in kalorije so se kar kopičile. 

[video: 66192 / ]

Še pogumnejši je bil Iztok, ki je najgloblje pogledal v kozarec, do večera pa je bil celo tako opit, da mu je Jan prepovedal večerni trening, da se ne bi poškodoval. "Bog je gnilo sadje na ta svet dal z razlogom," je dejal vinjeni Iztok. "Že praljudje so ga uživali, videli ta dober učinek ... To ni zastonj."

Mojca jezna na pijane fante

A vsi njihovega veseljačenja niso najbolje sprejeli, še posebej ne Mojca. "A lahko gremo?" je bila jezna Mojca. "Ljudje nas gledajo, tukaj pa tako pijančevanje ... A je to normalno? Dajte, no, nehajte. Ljudem se hočemo prikazati v čim boljši luči, potem se ga pa takole napijejo."

[video: 66194 / ]

Tudi z njegovo izbiro hrane se ni strinjala. "Mislim, da je Aleksandar naredil najslabšo mogočo stvar. Naročiti takšen zrezek, ki bi ga mi vsi ves teden v hiši jedli ..."

Aleksandra se Mojčine besede niso kaj dosti dotaknile. "Mojci ni bilo všeč, da smo si fantje privoščili," je bil precej ravnodušen Aleksandar. "Za našo mizo se nismo delali fine in smo si privoščili tisto, kar najbolj pogrešamo. En dober obrok in kakšno pijačko zraven."

[video: 66193 / ]

Dietetičarka niti najmanj navdušena

Nad njihovo izbiro pa ni bila navdušena niti dietetičarka Katja Simić, ki jo je še posebej zmotil alkohol. "Danes smo se zbrali, da bi videli, ali se bodo tekmovalci znašli v realnem svetu. Tako bo potem tudi, ko bodo prišli iz šova," je dejala Katja, ki pa ni imela ravno besed pohvale za nekatere tekmovalce. "Ko so naročali alkohol, sem bila malo presenečena, potem sem si rekla, dobro, če bodo z enim nazdravili, spet ne bo takšna kriza. Tekmovalci preprosto mislijo, da lahko vso narejeno škodo pokrpajo z enim treningom."

Bo fantom med tednom uspelo vse nakopičene kalorije pokuriti na treningu? Se jim bo takšno početje maščevalo na petkovem tehtanju?

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin