SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
3,63

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Indira: Henrik se me je začel dotikati po riti, prestopil je vse meje #video

3,63

termometer

tbls
Foto: Planet TV

Indira in Henrik sta na bojni nogi že vse od prve oddaje šova The Biggest Loser Slovenija, ko ji je Henrik pred vso Slovenijo izpovedal ljubezen. Kakšen je njun odnos zdaj, ko se je Henrik vrnil v šov?

Henrik je verjetno komaj čakal, da Kristjan v petek zapustil šov The Biggest Loser Slovenija, da bi imel lahko Indiro samo zase in bil ves čas v njeni družbi. Čeprav se mu zdi, da se je njun odnos izboljšal, pa Indira nad njegovo družbo ni niti najmanj navdušena.

"Od sobote je to prešlo vse meje. Meni gre vse skupaj na živce in to sem mu tudi povedala, ves čas je v moji sobi, sploh se ga ne morem rešiti. Začel se me je dotikati po riti in podobne reči in sploh se ga ne morem rešiti. Znova sem mu postavila ostro mejo, če nočeš zlepa, bova pa zgrda to rešila," je odločena Indira, ki se po odhodu Kristjana in Sabine v hiši počuti precej osamljeno.

[video: 66928 / ]

In če Indira Henrika le še s težavo prenaša, Henrik na drugi strani meni, da je njun odnos zdaj na zeleni veji. "Mislim, da se dobro razumeva, mislim, da sva zdaj že v zeleni coni," je optimističen Henrik, ki upa, da se ji bo še bolj približal.

Se bo njun odnos le še bolj ohladil ali bo Henriku med tednom uspelo zakrpati njun načet odnos?

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 45
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin