Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
9. 1. 2018,
13.13

Osveženo pred

6 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,33

Natisni članek

Planet TV The Biggest Loser Slovenija

Torek, 9. 1. 2018, 13.13

6 let, 3 mesece

Indira: Če bi zmagala, bi s Sabino odprla lepotni salon

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,33
tbls | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Indiri se je v petek uspelo uvrstiti v veliki finale šova The Biggest Loser Slovenija. Tako je pošteno prekrižala načrte fantom, ki so pričakovali povsem moški finale. Lahko Indira še bolj premeša karte in na koncu celo zmaga?

Indira je ob vstopu v šov tehtala 102,6 kilograma. Štirinajst tednov kasneje je povsem drugače. Indira je danes prerojena, na petkovem tehtanju pa je imela le še 76,4 kilograma. 

tbls | Foto:

Postavna plavolaska je z mislimi že pri finalni oddaji, v kateri zmagovalca čaka 50 tisoč evrov oz. tisoč evrov za vsak izgubljeni kilogram. In kaj bi Ptujčanka naredila z osvojeno nagrado?

"Najverjetneje bi odprla salon s Sabino," nam je v smehu povedala Indira in doda: "To ni takšna vsota denarja, da bi lahko recimo kupila stanovanje ali kaj podobnega, bi pa vsekakor delala v smeri, da uresničim svoje sanje."

Zmagovalec bo dobil tudi nagrado Klinike Božikov, kjer si bo lahko privoščil lepotno operacijo."Glede na to, da nimam neke povešene kože ali česa podobnega, ne razmišljam o kakšnih liftingih ali čem podobnem, bi si pa popravila nos. To bi si privoščila," razmišlja Indira.

Do finala na 800 kalorijah dnevno 

Tekmovalci bodo do finala še posebej pazili na vsako zaužito kalorijo. Indira bo tako do finala vztrajala na ketonski dieti. Dnevno ne zaužije več kot 800 kalorij. "Prva stvar, ki si jo bom privoščila po finalu, bo obilna večerja," je odkrito priznala Indira, ki na svojem jedilniku že močno pogreša ogljikove hidrate. "Predvsem pogrešam testenine, njoke in podobne jedi."

V preteklih tednih si je močno želela, da bi se na njenem jedilniku znašel tudi čokolino. Ta želja še ostaja. "Čokolino si vedno želim, vedno," ne skriva svojih želja.

Kristjan zgolj prijatelj

"S Kristjanom sva bila samo prijatelja, tako da je to poglavje končano," je odločena Indira, ki zatrjuje, da med njima nikoli ni bilo nič več kot prijateljstvo. "Z moje strani nikoli niso bila kakšna drugačna čustva kot le prijateljska."

Kamere so v šovu sicer pokazale, da sta se Kristjan in Indira ob njegovem prvem odhodu iz hiše precej strastno poslovila in si izmenjala nekaj poljubov, a Indira zatrjuje, da je bilo to zgolj prijateljsko slovo.

kristjan | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Vsekakor bo po koncu šova še veliko časa za pogovore in obujanje spominov, v tem trenutku pa so vse misli usmerjene zgolj v veliki finale, ki se nezadržno bliža in ki bo razkril, komu je uspelo v šovu The Biggest Loser Slovenija izgubiti največ kilogramov.

Ne zamudite velikega finala šova The Biggest Loser Slovenija, ki bo na sporedu v petek ob 20. uri na Planet TV.

Ne spreglejte