Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
10. 12. 2017,
14.16

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

1

Natisni članek

Planet TV The Biggest Loser Slovenija

Nedelja, 10. 12. 2017, 14.16

6 let, 4 mesece

Henrik: Nemogoče, da bi bila s Kristjanom zares prijatelja #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

1

henrik | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Kristjan in Henrik sta se vrnila v hišo The Biggest Loser Slovenija. Henrik svojega starega sotekmovalca ni kaj dosti pogrešal, Kristjan pa si je Henrika prav želel znova videti. Kaj pa preostali sotekmovalci, kako so ga sprejeli v moški spalnici?

Henrik in Kristjan sta v preteklih dneh trdo trenirala. Henrika je roke vzel osebni trener Andrej Milutinovič, Kristjana pa Rok The Preacher. Oba sta bila na treningih izjemno motivirana.

Zdaj sta se oba vrnila v šov, a v tem je dovolj prostora le za enega novega tekmovalca, kar pomeni, da se bo moral tisti, ki bo po tednu dni izgubil manj kilogramov, spet posloviti od šova. Bo to Henrik ali morda Kristjan?

Na prvem tehtanju po vrnitvi v šov je Kristjan tehtal 133,4 kilograma, Henrik pa 142 kilogramov. Zdaj si oba želita, da bi v šovu ostala čim dlje, saj hočeta priti do velikega finala.

Kristjan pogrešal Henrika

A vsi nad njunim prihodom niso navdušeni. Še najmanj Aleksandar, ki bo moral zaradi Henrika nekoliko pospraviti svoje obleke. "Henrik, ne moreš spati na dveh posteljah, tam so moje cunje," mu je dejal Aleksandar in nato še navrgel: "Se ti splača, da se toliko ukvarjaš s posteljo za teh pet dni, kolikor boš v šovu?" No, Henrik ima vsekakor precej večje načrte, v šovu si želi ostati do finala in premagati Kristjana.

Henrik si Aleksandrovih besed ni vzel preveč k srcu in ob tem le zamahnil z roko. "Z Aleksandrom sva imela vedno dober odnos v šovu in ne vem, zakaj se to ne bi nadaljevalo," je bil diplomatski Henrik. Nekoliko manj diplomatski je bil, ko je govoril o Kristjanu: "Nemogoče, da bi bila s Kristjanom prijatelja, lahko imava prijateljski odnos, a prijatelja zagotovo ne moreva biti."

Kristjan ima o Henriku povsem drugačno mnenje:"Jaz sem Henrika te dni prav pogrešal. Vem, da ni zloben človek, je pa poseben karakter. Sploh ne vem, kako bi ga opisal, je pa zagotovo zanimiv človek."

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte