Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
24. 11. 2017,
22.50

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,20

1

Natisni članek

Planet TV The Biggest Loser Slovenija

Petek, 24. 11. 2017, 22.50

6 let, 5 mesecev

Henrik je moral zapustiti šov! #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,20

1

henrik | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Od šova The Biggest Loser Slovenija se je moral tokrat posloviti Henrik, ki je na izločilnem glasovanju dobil največ glasov in zapustil tekmovanje.

Ta teden so imeli modri znova svoj teden. Najprej so zmagali na izzivu, nato je sledila zmaga na skušnjavi, - na glasbenem izzivu je zmagala Mojca, ki je članica modre ekipe -, za nameček pa so gladko opravili tudi s tehtanjem, kjer ni bilo nobenega dvoma o tem, kdo je zmagovalec.

Najbolje je s tehtanjem opravila Indira, ki je v tem tednu izgubila 2,5 kilograma oz. 2,84 odstotka svoje teže. S tem je bila najboljša izmed vseh tekmovalec, ki so danes stopili na tehtnico. tbls | Foto:

Pri moških je bil v modri skupini najboljši Bojan, ki vsak teden suvereno izgublja kilograme. V tem tednu je stopil 3,3 kilograma oz. 2,33 odstotka svoje teže, skupaj pa je izgubil že 38,5 kilograma, kar je največ izmed vseh tekmovalcev.

Odločali Majda in Maja

V rdeči skupini so bile tokrat glavne ženske. Maja je izgubila 2,34 odstotka teže, Majda 1,67 odstotka, Henrik 1,66 odstotka, Aleš pa le 1,09 odstotka. Ko je bilo jasno, da na glasovanje odhajata Aleš in Henrik, se je marsikomu že svitalo, kaj to pomeni za Henrika. V šovu je med vsemi tekmovalci veljal za najmanj priljubljenega, zaveznikov pa ni imel niti v svoji ekipi.

"Moja odločitev je bila danes zelo težka," je dejala Majda, ki je glasovala prva. "Lahko rečem, da se z vsemi v hiši razumem, z obema sem se izredno dobro razumela. Odločila sem se izključno na podali tega, s kom sem se v hiši več družila. Človek, ki ga bom izločila, je zares izreden, je posebna oseba in verjamem, da mu bo doma uspelo. Žal mi je, Henrik, odločila sem se za tebe." Prvi glas je tako odšel Henriku.

henrik | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Enako se je odločila tudi Maja, ki je z Alešem izjemno povezana. "Odločila sem se na podlagi tega, s kom sem se več družila in bila bolj povezana. Zares je izjemna oseba, dal je vse od sebe, a sem se odločila za Henrika," je dejala Maja, ki mu je tako namenila odločilen glas in ga s tem poslala domov.

Henrik tako odhaja domov, a je trdno odločen, da bo nadaljeval hujšanje. Še naprej bo vztrajal pri svoji veganski dieti in upa, da mu bo kar najhitreje uspelo stopiti še preostale odvečne kilograme.

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte