Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
17. 12. 2017,
17.00

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,05

Natisni članek

Planet TV The Biggest Loser Slovenija

Nedelja, 17. 12. 2017, 17.00

6 let, 4 mesece

Boštjan v 10. tednu dosegel rekordni rezultat #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,05
Boštjan | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Se še spomnite, kakšen je bil Boštjan, ko je pred desetimi tedni vstopil v šov The Biggest Loser Slovenija? No, danes je njegova postava povsem drugačna, Sabina pa mu je ob odhodu iz šova v šali dejala, da je čas, da gre domov, saj je že povsem shujšan.

Boštjan je pretekli teden na skušnjavi osvojil imuniteto in takrat je napovedal, da bo nekoliko spremenil prehrano in uvedel nekatere spremembe, ki mu bodo kratkoročno pomagale, da bo še bolj uspešno hujšal. Novi režim se mu je še kako obrestoval, saj je v petek naravnost pometel s konkurenco in v tem tednu izgubil kar 6,5 kilograma oziroma 6,51 odstotka teže.

"Dejstvo je, da sem prejšnji teden delal še za ta teden, da bi se mi je toliko bolj obrestovalo," je dejal, še preden je stopil na tehtnico. "Tudi sotekmovalcem sem povedal, da se bom bolj trudil za moč in da se bo to poznalo."

Boštjan, ki se je v preteklem tednu celo zredil, je vse delal zelo premišljeno in je imel na petkovem tehtanju naravnost osupljiv rezultat na tehtnici. "Vse skupaj je bilo premišljeno, bilo je del taktike, zato upam, da se bo ta teden toliko bolj odražalo na tehtnici," je še dejal Boštjan in nato je nastopil trenutek resnice, ko je stopil na tehtnico.

"Z napovedjo si udaril mimo, izgubil si 6,5 kilograma oziroma 6,51 odstotka teže, kar je absolutni rekord v The Biggest Loser Slovenija," je dejala Špela. "Tako visokega odstotka ni imel še nihče od vas, niti v prvem tednu, ko ste prišli v šov."

"To, da sem naredil rekord v tem šovu, mi pomeni veliko, mi daje neko novo energijo in motivacijo za naprej," je dejal presrečni Boštjan, ki upam, da mu bo uspelo še naprej tako uspešno hujšati.

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte